Succesvolle financieringsaanvraag

Succesvolle financieringsaanvraag

 

In 5 stappen op weg naar een succesvolle financieringsaanvraag.

Ontdek de werkwijze van het Flynth-financieringsteam

Hoe maakt u uw ondernemersdromen waar?

Heeft u een investeringsbehoefte, vanaf 200.000 euro? Het Flynth-financieringsteam ondersteunt u met een passende oplossing. Ontdek onze werkwijze.

1. Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek maken we graag kennis. We luisteren naar uw plannen, wensen en behoeften. Wat heeft u voor ogen? Wat beoogt u met uw investering? Na het gesprek bepalen we samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

2. Analyse
Heeft u besloten dat Flynth het financieringstraject voor u mag begeleiden? Dan vindt er een gedetailleerde analyse plaats. Deze analyse bestaat uit een financiële inventarisatie. Ook brengen we uw huidige en optimale bancaire situatie in kaart. Tegelijk reviewen we uw businessplan of helpen we u met het opstellen ervan.

3. Financieel plan uitwerken
Uw businesscase en huidige situatie vertalen we naar een doordacht, financieel plan. Dit plan omvat onder meer een investeringsplan, financieringsvoorstel en bancaire analyse. Ook wordt het plan voorzien van een prognose voor de komende jaren. Met het financieel plan laat u de geldverstrekker zien dat u de beoogde financiering ook echt kunt dragen.

4. Op zoek naar de ideale geldverstrekker
Samen met u gaan we op zoek naar een geldverstrekker die het beste bij uw situatie en investeringsbehoefte past. We adviseren u graag over de optimale financiering(smix).

Onze experts beschikken over een zeer ruim netwerk aan vermogensverschaffers en zorgen - indien mogelijk - voor aanbiedingen van verschillende partijen.  

Na de presentatie van de kredietaanvraag aan één of meerdere geldverstrekkers, maken wij op basis van de offertes een overzicht van de voor- en nadelen van de aanbieding(en). Tevens worden de verschillende condities en voorwaarden met de geldverstrekkers uitonderhandeld.

5. Afronding traject

Naar aanleiding van de offertes maken wij voor u een samenvatting van de verschillende voorwaarden, die we met u bespreken. Vervolgens wordt in overleg met u een keuze gemaakt voor de best passende aanbieding(en).

Na aanvaarding van de offerte(s) controleren wij voor u de kredietaktes. Ook begeleiden we u bij een eventuele afhandeling bij een notaris.


Duidelijk traject, optimaal resultaat
Kiest u voor het Flynth-financieringsteam? Dan kiest u voor een duidelijk traject, waarin u samen met ons uw bedrijfsfinanciering regelt. De ervaring heeft ons geleerd dat de genoemde stappen leiden tot een aantrekkelijke financieringsstructuur. Bovendien laat u het meest tijdrovende en complexe deel van het traject over aan de expert op dit gebied: uw Flynth-financieringsspecialist.