e-herkenning

e-herkenning

Veilig en betrouwbaar online met meer dan 400 overheidsorganisaties

Wilt u als ondernemer  al uw administratieve zaken via verschillende digitale loketten regelen? Of wilt u  aanspraak maken op bijzondere regelingen door de coronacrisis? Zorg dan dat u eHerkenning heeft. eHerkenning is in feite hetzelfde als DigiD, maar dan voor bedrijven. U kunt eHerkenning aanvragen bij Reconi of een van de andere leveranciers (Digidentity, ZLogin, Connectis, Quovadis of KPN). Flynth heeft een samenwerking met Reconi, wat betekent dat u hier als klant van Flynth inkoopkorting heeft. Die kunt u verzilveren met behulp van een kortingscode. Daarmee kunt u makkelijk rechtstreeks een eHerkenning aanvragen op het Reconi-portaal.

Heeft u vragen over eHerkenning, neem dan contact op met eherkenning@flynth.nl

Direct kortingscode aanvragen

Start uw aanvraag op tijd

Als de aanvraag en uitgifte eenmaal geregeld zijn, heeft u op beveiligingsniveau 3 voor de komende vijf jaar beschikking over eHerkenning. Nieuwe overheidsdiensten worden hieraan gratis toegevoegd. De aanvraagprocedure kent wat stappen, dus wij raden u aan uw aanvraag nu alvast te starten. Daarmee voorkomt u dat u er dadelijk in wellicht (nog) moeilijker dagen om verlegen zit.

Met eHerkenning doet u straks veilig online zaken met meer dan 400 overheidsorganisaties door middel van één inlogcode.

Als ondernemer wisselt u informatie uit met de overheid. Dat kan soms om gevoelige informatie gaan, zoals medische, financiële of persoonlijke gegevens. Met eHerkenning betrouwbaarheidsniveau EH3 en machtigingen voor alle diensten EH3 en lager, met een looptijd van 5 jaar, logt u veilig in om uw zaken online te regelen.

Persoonsgebonden toegang

Met eHerkenning weten organisaties zeker dat ze met de juiste persoon te maken hebben en dat u bevoegd bent om met de overheid digitaal zaken te doen. Daarnaast heeft u de extra zekerheid dat de site waarop u inlogt betrouwbaar en veilig is. eHerkenning is persoonsgebonden, anderen kunnen er geen gebruik van maken. Al deze extra zekerheden zorgen ervoor dat u veilig kunt inloggen.

Flynth helpt u verder met eHerkenning

Mocht u aanvullende vragen hebben, bijvoorbeeld over onderstaande onderwerpen, neem gerust contact met ons op:

  1. ketenmachtiging;
  2. toevoegen andere gebruikers;
  3. vragen die aanpalend zijn aan eHerkenning;
  4. adviesvragen over tekenbevoegdheid
  5. toevoegen van andere ’bv’s aan een bestaand middel.

Flynth begeleidt u graag altijd verder.

 

Disclaimer

Flynth is niet verantwoordelijk voor de stappen of keuzes die u maakt in het aanvraagproces in het portaal van Reconi. Flynth is niet ontvankelijk voor claims inzake aansprakelijk als gevolg van dit aanvraagproces.

Meer weten?

Onze experts staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze eHerkenning specialisten en mailen naar: eherkenning@flynth.nl