Hoe staat u ervoor?

Hoe staat u ervoor?

Management 

Management cijfers en sturen van de organisatie

Ondernemers weten graag hoe de zaken er vandaag voor staan en wat er morgen speelt. Ook zien we graag in hoeverre doelen bereikt worden en willen we in één oogopslag weten hoe groot onze financiële armslag is.
 

Bij Flynth hebben we een op maat gesneden aanpak waarbij de financiële en
operationele cijfers van uw onderneming delen middels onze business intelligence tool, het Flynth Vision Dashboard. Uw persoonlijke dashboard wordt ingericht met de rapportages, performance indicators, begrotingen, targets, projecties en signalen die voor uw onderneming relevant zijn. Deze presentatie van operationele en financiële data zorgen ervoor dat u weet waar u staat en wat er morgen mogelijk is.

Financieringen en subsidieaanvragen
Financieren van groei kent zijn uitdagingen, zeker als u aspiraties als growth hacker heeft. Bij zulke plannen blijft het zelden bij één financieringsronde of financier. Het landschap van niet bancaire financiers groeit onstuimig en elke speler heeft zijn eigen karakteristieken.
 
Bij Flynth maken wij inzichtelijk hoeveel financiële slagkracht uw onderneming kan ontwikkelen en welke financieringsvormen en subsidie regelingen er zijn om uw
ambities te verwezenlijken. Hierbij staan u en uw onderneming centraal en maken wij een financieringsplan geschikt voor het aantrekken van de financiering.

Samenwerking, investering en risicovolle projecten
Vaak begint het met een goed idee, soms is het een innovatief product of een mooi gevuld klantenbestand de aanleiding. Op het moment dat u denkt aan overname, joint development, co-creatie of product ontwikkeling staat u als snel voor de uitdaging om de investeringen, risico’s en up-sides tegen elkaar af te wegen. In de ICT sector zien we veelvuldig grote investeringsprojecten met meerdere fasen die samengaan met onzekere en sterk wisselende financiële uitkomsten. Bij Flynth kwantificeren we uw uitdaging op een manier die recht doet aan het potentieel van het project en rekening houdt met uw rol als ondernemer om met voortschrijdend inzicht keuzes te kunnen maken.