Diensten

Diensten

Voor elke onderneming een tool

FlynthVision heeft voor elk type onderneming een tool beschikbaar waarmee u uw bedrijf kunt sturen op basis van actuele cijfers, passend bij uw informatiebehoefte. Van een online interactieve tool tot en met een rapportage op papier en alle varianten daartussen, passend bij uw situatie. Deze tools zijn ook steeds in ontwikkeling, zodat ze meegaan met de marktontwikkelingen en uw wensen. Daarnaast is de betrokkenheid van de Flynth-adviseurs van groot belang. Zij praten en denken intensief met u mee en geven gefundeerd advies waarmee u écht verder komt. Wat uw doelen ook zijn, onze ervaren adviseurs staan klaar om zo effectief mogelijk mee te werken aan uw succes.

Begroting

Veel ondernemers maken bij de start van hun bedrijf, of later als uitbreiding van de financiering noodzakelijk is, een begroting ‘omdat de bank het vraagt’. Is de financiering rond, dan verdwijnt de begroting in een bureaulade om er nooit meer uit te komen. Jammer, dat is een gemiste kans!

Resultaatanalyse

U bent elke dag druk bezig in uw bedrijf. Veel contacten met opdrachtgevers, klanten en leveranciers. Er gaat veel geld in en uit. De zaken gaan goed. Of toch niet? In hoeverre ligt u nog op de koers? De resultaatanalyse kan het antwoord geven. 

Benchmark

Benchmark(of bedrijfsvergelijking) laat de ondernemer zien hoe zijn of haar resultaten zijn ten opzichte van soortgelijke bedrijven. Benchmark is primair een hulpmiddel voor bedrijfsverbetering.    

Cashflow

Grip hebben en houden op de financiële situatie binnen uw bedrijf is van levensbelang. Nu meer dan ooit, want na een aantal magere jaren is bij veel bedrijven het vet van de botten verdwenen.