Flynth Duitsland desk

Wij ondersteunen en adviseren vanuit vestiging Emmen ondernemers met grensoverschrijdende ambities bij hun eerste stappen richting Duitsland

Ondernemen in Duitsland nu nog eenvoudiger

Veel ondernemers zijn niet alleen in Nederland actief, maar ook in het buitenland. Niet verrassend is daarbij dat de meeste ondernemers zich daarbij richten op Duitsland. Een land van 82 miljoen inwoners en een sterke economie.

De Flynth Duitsland Desk is opgericht om het ondernemen door de relaties van Flynth in Duitsland nog gemakkelijker te maken. De samenwerkingspartners van Flynth in Duitsland zijn er om u als ondernemer te helpen. Dit zorgt ervoor dat u kunt ondernemen, zaken snel en goed geregeld worden en faalkosten worden voorkomen. De partners waarmee Flynth samenwerkt zijn BKR International, diverse steuerberaters/wirtschaftprüfers en Rechtsanwälte en Steuerberaters en de DHNK.

Ondernemersspreekuur

Flynth heeft het ondernemersspreekuur geïntroduceerd voor ondernemers die in Duitsland actief zijn of willen worden. Ook heeft Flynth een product ontwikkeld voor de Nederlandse ondernemer in de Bouw- en montagebranche die in Duitsland wil gaan werken. Belastingheffing, sociale verzekering en arbeidsrecht worden voor u in beeld gebracht voor een vaste prijs.

De samenwerking tussen Flynth en de internationale partners zorgt er ook voor dat u eenvoudig kunt voldoen aan de Duitse boekhoudverplichtingen en de BTW aangiften (Mehrwehrtsteuer) in Duitsland. Het voordeel is dat u de aandacht op het ondernemen kunt richten en de administratieve verplichtingen worden voor u geregeld. Ook als het gaat om juridische zaken als leverings- en betalingsverplichtingen, regelgeving ten aanzien van online ondernemen in Duitsland en vele andere vraagstukken, Flynth kan u met haar partners hierbij optimaal ondersteunen.

Kennis delen

Op onze social kanalen delen we met enige regelmaat facts & figures / ontwikkelingen op het gebied van ondernemen in Duitsland. We nodigen u van harte uit om ons te volgen en zo eenvoudig op de hoogte te blijven.`Klik op onderstaande iconen om direct naar onze Flynth Duitslanddesk pagina te gaan.

        

 

Hieronder vindt u een aantal relevante nieuwsartikelen over ondernemen in het buitenland.

Agenda

Er staan of korte termijn geen activiteiten op de agenda. Bekijk de algemene agenda

Meer weten?

Harry Weusthuis; Accountmanager Flynth Holland|Duitsland Desk

Harry Weusthuis; Accountmanager Flynth Holland|Duitsland Desk

Wilt u hier meer over weten?
Bel mij gerust eens voor vrijblijvend advies via 088 236 94 89 of stuur een e-mail.