My Flynth

Flynth Duitsland Desk

...

Ondernemen in Duitsland nu nog eenvoudiger

Veel ondernemers zijn niet alleen in Nederland actief, maar ook in het buitenland. Niet verrassend is daarbij dat de meeste ondernemers zich daarbij richten op Duitsland. Een land van 82 miljoen inwoners en een sterke economie.

De Flynth Duitsland Desk is opgericht om het ondernemen door de relaties van Flynth in Duitsland nog gemakkelijker te maken. De samenwerkingspartners van Flynth in Duitsland zijn er om u als ondernemer te helpen. Dit zorgt ervoor dat u kunt ondernemen, zaken snel en goed geregeld worden en faalkosten worden voorkomen. De partners waarmee Flynth samenwerkt zijn BKR International, diverse steuerberaters/wirtschaftprüfers en Rechtsanwälte en Steuerberaters en de DHNK.

Ondernemersspreekuur

Flynth heeft het ondernemersspreekuur geïntroduceerd voor ondernemers die in Duitsland actief zijn of willen worden. Ook heeft Flynth een product ontwikkeld voor de Nederlandse ondernemer in de Bouw- en montagebranche die in Duitsland wil gaan werken. Belastingheffing, sociale verzekering en arbeidsrecht worden voor u in beeld gebracht voor een vaste prijs. De samenwerking tussen Flynth en de internationale partners zorgt er ook voor dat u eenvoudig kunt voldoen aan de Duitse boekhoudverplichtingen en de BTW aangiften (Mehrwehrtsteuer) in Duitsland. Het voordeel is dat u de aandacht op het ondernemen kunt richten en de administratieve verplichtingen worden voor u geregeld. Ook als het gaat om juridische zaken als leverings- en betalingsverplichtingen, regelgeving ten aanzien van online ondernemen in Duitsland en vele andere vraagstukken, Flynth kan u met haar partners hierbij optimaal ondersteunen.

Meer weten?

Wilt u meer weten hierover? Neem dan contact op met Flynth Duitsland Desk via het e-mailadres duitslanddesk@flynth.nl of bel de centrale desk in Emmen: 088 - 236 90 00.

Agenda

Er staan of korte termijn geen activiteiten op de agenda. Bekijk de algemene agenda

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws