My Flynth

Onderwijsseminar

Hier leest u alles over dit event

Seminar

Ontbijtseminar Eindejaarstips

Ontbijtseminar Eindejaarstips

Datum: 11-12-2018
Tijdstip: 07:30 - 09:30 uur

Locatie:

Bezoek voor meer informatie deze pagina.
Aanmelden

Het nieuwjaar lijkt nog best ver weg. Tóch is het, vanuit fiscaal oogpunt, wel handig om alvast een aantal keuzes te maken waar u uw voordeel uit kunt halen. Om die reden nodigen wij u graag uit voor een ontbijtseminar op dinsdag 11 december a.s. 

Onze vakspecialisten vertellen u tijdens dit seminar graag dé belangrijkste tips en veranderingen die op 2019 van toepassing zijn en waar u nog dit jaar op in kunt spelen.

WAAR GAAN WE HET OVER HEBBEN?
Corina Snoek, Bedrijfsadviseur, zal de ochtendsessie aftrappen met o.a. meer over de wijzigingen in Box I, II en III. "Ik vertel u graag waar u nu al rekening mee kunt houden, want uiteraard zijn er ook voor 2018 nog fiscaal interessante mogelijkheden te benutten", aldus Corina.

En op BTW-gebied valt er ook weer genoeg te vertellen. BTW-specialist, Rob Zevenbergen, zal de belangrijkste wetenswaardigheden rondom de BTW-verhoging met u delen en tevens meer over de Brexit vertellen. 

Dit is slechts een tipje van de sluier. Wij helpen u graag om overzicht te krijgen in de fiscale wetgeving en waar mogelijk nog dringende zaken dit jaar te regelen.

PROGRAMMA
Het ontbijtseminar zal plaatsvinden op dinsdag 11 december van 07.30 uur tot 09.30 uur bij Hotel Princeville, Princenhagelaan 5 te BredaDeelname is gratis.

07.30 uur                      Ontvangst met koffie/thee en een heerlijk Brabants ontbijt
08.00 uur                      Aanvang presentaties
09.00 uur                      Napraten / netwerken
09.30 uur                      Einde

AANMELDEN
Komt u ook? Meld u hier aan.