Wilt u slim ondernemen in 2020?

Wilt u slim ondernemen in 2020?

Doe uw voordeel met diensten speciaal voor agrarische ondernemers

 

Wilt u – ook in deze tijden - op een slimme manier blijven ondernemen in 2020? Doe dan uw voordeel met Flynth’s dienstverlening: telefonisch en online! Wij kunnen u als agrarisch ondernemer, ondanks de restricties die het coronavirus met zich meebrengt, op diverse vlakken adviseren en ondersteunen. Wij staan Pal naast u. Zoals u van ons gewend bent.  

Wij hebben onze dienstverlening momenteel zo ingericht, dat onze adviseurs u - telefonisch en/of online – verder kunnen helpen en het werk wat gedaan moet worden, gewoon voortgezet kan worden. 

Op deze pagina vind u de belangrijkste onderwerpen terug waarmee wij u – telefonisch en online - van dienst kunnen zijn én leest u het laatste nieuws, speciaal voor de agrarische sector. 

 

Waarom Flynth?

Wij zijn er voor u als ondernemer. Met onze kennis en kunde in huis, helpen wij u kansen te grijpen die leiden naar meer rendement.

Flynth Pal naast u.

Er is altijd een Flynth adviseur bij u in de buurt. Heeft u een ondernemersvraag? Maak dan nu kennis met Flynth en plan een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs.

Theme picker

Onze experts staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze specialisten.