My Flynth

Agenda Flynth
Save the date!

Manifestatie van Gezond Beleid op 16 januari 2018

Manifestatie van Gezond Beleid op 16 januari 2018

Datum: 16-01-2018
Tijdstip: 14:00 - 18:00 uur

Locatie:

Bezoek voor meer informatie deze pagina.
U kunt zich hier aanmelden

De Nederlandse tuinbouw behoort tot de wereldtop. Om aan de top te kunnen blijven hebben bedrijven getalenteerde jonge mensen nodig. Er wordt echter van alle kanten aan deze talenten getrokken. Kennen de jongeren de tuinbouw goed genoeg zodat ze kiezen voor een carrière in de sector?  Lukt het u  in de krappe arbeidsmarkt om personeel te vinden en kunt u goede jonge mensen binden en blijven boeien? Wat kunt u doen? Wat kunnen anderen doen?

De Stichting Gezond Beleid organiseert op 16 januari 2018 van 14.00 tot 18.00 uur in het Westland haar vijfjarige manifestatie over dit thema.

Programma

De manifestatie kent een interessant en interactief programma. Young professionals en studenten krijgen een flinke rol in het programma zodat de deelnemers meer zicht krijgen op wensen en behoeften van die young professionals en daar beter op in kunnen spelen.

Voor wie?

Het programma is niet alleen interessant is voor ondernemers en HR professionals uit de agrarische sector maar ook voor mensen die actief zijn in het onderwijs en voor beleidsmakers. De uitnodiging en het programma verschijnen later dit jaar maar geïnteresseerden worden opgeroepen om dinsdagmiddag 16 januari 2018 vast in hun agenda te noteren. 

Over Gezond Beleid

Al meer dan 15 jaar is de Stichting Gezond Beleid actief in de tuinbouwsector. De Stichting is in 2001 ontstaan uit een initiatief van een aantal regionale ondernemers in de Greenport Westland – Oostland. De activiteiten bestaan uit het faciliteren van kennisuitwisseling op het gebied van ondernemerschap en personeelszaken. Met als doel bedrijven bewust maken van het belang van goed personeelsbeleid, stimuleren van samenwerking, het uitwisselen van kennis en ervaringen en imagoverbetering van de tuinbouwsector. Inmiddels kent Gezond Beleid (www.gezondbeleid.nl) ook in andere regio’s actieve netwerken zodat het succesvolle concept zich steeds verder uitbouwt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws