My Flynth

Onderwijsseminar

Hier leest u alles over dit event

Workshop - Lisse

Heeft u nog geen Verwerkingsregister? Flynth helpt u graag! Lisse

Heeft u nog geen Verwerkingsregister? Flynth helpt u graag! Lisse

Datum: 20-11-2018
Tijdstip: 15:30 - 17:30 uur

Locatie:

Bezoek voor meer informatie deze pagina.
Aanmelden

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is gestart met een verkennend onderzoek om te achterhalen of organisaties de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) naleven. Middels een steekproef onderzoekt de AP of dertig grote organisaties uit tien private sectoren een verwerkingsregister bijhouden.
 
Wat is een verwerkingsregister?
Een verwerkingsregister is een overzicht waarin uw onderneming de verwerkingen van persoonsgegevens binnen uw bedrijf in kaart brengt. Dit geldt bijvoorbeeld voor de persoonsgegevens (naam, e-mailadres etc.) van onder andere werknemers, sollicitanten, klanten, leveranciers, websitebezoekers en nieuwsbriefabonnees. Aan de hand van het verwerkingsregister kunt u beoordelen of de AVG u verplicht nog andere maatregelen te nemen.

Ben ik verplicht een verwerkingsregister op te stellen en bij te houden?
Het opstellen en bijhouden van een verwerkingsregister is niet alleen vereist voor grote organisaties. Zodra u (buiten huishoudelijke kring) persoonsgegevens verwerkt, bent u verplicht een verwerkingsregister op te stellen en bij te houden. Dit is al als u werknemers in dienst heeft of gegevens van klanten of leden bewaart. Dit betekent dat er maar weinig ondernemingen zullen zijn, die geen verwerkingsregister moeten opstellen en bijhouden.

Hoe vult u een verwerkingsregister in? Meld u aan voor onze workshop!
Heeft u nog geen verwerkingsregister of vind u het lastig deze in te vullen?
Kom dan naar onze workshop. U ontvangt van ons een model verwerkingsregister, we geven u nadere uitleg over het invullen van het verwerkingsregister en helpen u ter plekke met het invullen van het verwerkingsregister. Ook zullen we kort stil staan bij de AVG en de eerste ervaringen met u delen.
Na afloop van de workshop staan onze adviseurs voor u klaar om uw vragen over de AVG te beantwoorden.

De workshop zal plaatsvinden op onderstaande data:
-   dinsdag 13 november 2018 van 15:30 uur tot 17:30 uur
-   dinsdag 20 november 2018 van 15:30 uur tot 17:30 uur
op ons kantoor te Lisse (Haven 1).

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via dit formulier. Hier kunt u aangeven welke avond u komt en met hoeveel personen. Aan deze bijeenkomst zijn voor u geen kosten verbonden.