My Flynth

Agenda Flynth
Workshop

Heeft u nog geen verwerkingsregister? Flynth helpt u graag! Breda

Heeft u nog geen verwerkingsregister?  Flynth helpt u graag! Breda

Datum: 20-11-2018
Tijdstip: 16:00 - 18:00 uur

Locatie:

Bezoek voor meer informatie deze pagina.
U kunt zich hier aanmelden

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is gestart met een verkennend onderzoek om te achterhalen of organisaties de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) naleven. Middels een willekeurige steekproef onderzoekt de AP of dertig grote organisaties uit tien private sectoren een register van verwerkingsactiviteiten bijhouden.

Wat is een verwerkingsregister?
Een verwerkingsregister is een overzicht waarin uw onderneming de verwerkingen van persoonsgegevens binnen uw bedrijf in kaart brengt. Dit geldt bijvoorbeeld voor de persoonsgegevens (naam, e-mailadres etc.) van onder andere werknemers, sollicitanten, klanten,  leveranciers, websitebezoekers en nieuwsbriefabonnees.

Is mijn onderneming verplicht een verwerkingsregister op te stellen en bij te houden?
Het opstellen en bijhouden van een verwerkingsregister is niet alleen vereist voor grote organisaties. Zodra uw onderneming persoonsgegevens verwerkt bent u verplicht een verwerkingsregister op te stellen en bij te houden. Dit is al als u werknemers in dienst heeft of gegevens van klanten of leden bewaart. Dit betekent feitelijk dat er maar weinig ondernemingen zullen zijn, die geen verwerkingsregister moeten opstellen en bijhouden.

Hoe vult u een verwerkingsregister in? Meld u aan voor onze workshop!
Heeft uw onderneming nog geen verwerkingsregister of vind u het lastig deze in te vullen? Kom dan naar onze workshop. U ontvangt van ons een model verwerkingsregister, we geven u nadere uitleg over het invullen van het verwerkingsregister en helpen u ter plekke met het invullen van het verwerkingsregister. Ook zullen we kort stil staan bij de AVG en de eerste ervaringen met u delen. Na afloop van de workshop staan onze adviseurs voor u klaar om al uw vragen over de AVG te beantwoorden.

De workshop zal plaatsvinden op dinsdag 20 november van 16:00 uur tot 18:00 uur op ons kantoor te Breda (Stadionstraat 23a). Deelname aan deze workshop bedraagt € 99,- exclusief BTW, waarbij u kosteloos een model verwerkingsregister ontvangt.

Deelnemen? Meld u aan via deze link.

Meer weten?
Heeft u vragen naar aanleiding van het bovenstaande, neem dan contact op met onze jurist en privacy officer Jilly el Moridi – Voesenek via e-mailadres: jilly.elmoridi@flynth.nl of telefonisch via: 088- 236 8110.

 

 

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws