My Flynth

Agenda Flynth

Almelose Dag van de Ondernemer

Almelose Dag van de Ondernemer

Datum: 17-11-2017
Tijdstip: 16:30 - 20:00 uur

Locatie:

Bezoek voor meer informatie deze pagina.
U kunt zich hier aanmelden

MKB Almelo, de lokale partner van MKB Nederland, heeft Kees Smit Tuinmeubelen uitgeroepen tot Meest Markante Ondernemer van Almelo 2017. De onderscheiding bestaat uit een glassculptuur die aan directeur Henk Smit zal worden uitgereikt op vrijdag 17 november a.s. – de nationale Dag van de Ondernemer. Hij ontvangt de onderscheiding uit handen van wethouder Alex Langius van Economische Zaken.

Er bestaat in Nederland voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw tot Secretaressedag en Moederdag. Maar tot vorig jaar was er nog geen ‘Dag van
de Ondernemer’, terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land.

MKB-Nederland en MKB Almelo vinden dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet voor groei, banen en welvaart door durf en doorzettingsvermogen. Op de derde vrijdag van november wordt daarom het ondernemerschap gevierd en ondernemers bedankt door ze in het zonnetje te zetten. Martijn Viskaal van The Gallery Brandstore werd vorig jaar uitgeroepen tot Meest Markante Ondernemer van Almelo.

MKB Almelo nodigt ondernemend Almelo uit om op 17 november aanwezig te zijn bij de uitreiking van de onderscheiding aan Henk Smit.
Aanvang: 16.30 uur
Locatie: MKB Almelo | Twentepoort Oost 1 | Almelo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws