Juist in deze tijd worden we eraan herinnerd, dat voorspoed geen vanzelfsprekendheid is. En dat het zeer plotseling anders kan worden. Dan beseffen we ons hoe belangrijk het is om ons vermogen veilig te stellen. Helemaal als u als DGA aansprakelijk wordt gesteld. Ook al ver voor dat stadium is bewustwording belangrijk. Uw zwaar verdiende geld is niet vanzelfsprekend veilig en u kunt er voor uw toekomst van afhankelijk zijn.

Bent u zich als DGA al bewust van alle risico’s? Weet u of uw BV daar goed op ingericht is? Is uw vermogen eigenlijk wel veilig? En hoe zorgt u ervoor dat uw vermogen veilig gesteld is, zowel zakelijk als privé?

Stel uw vraag

Op deze en andere vragen geven ervaren advocaat en curator van Trip notarissen en advocaten Meerten Ubbens én twee fiscalisten van Flynth, Emile Zijlstra en Lucia Koster, op woensdag 27 mei om 10.00 uur antwoord. In 5 stappen nemen zij u mee in wat u zelf kunt realiseren om zowel zakelijk als privé uw vermogen veilig te stellen. Zeker in deze tijd. Aanmelden voor dit webinar is gratis. Kijkt u mee?

Agenda

Er staan of korte termijn geen activiteiten op de agenda. Bekijk de algemene agenda

Theme picker

Theme picker