e-herkenning

e-herkenning

Veilig en betrouwbaar online met meer dan 400 overheidsorganisaties

Aanspraak maken op bijzondere regelingen door de coronacrisis? Zorg dat u eHerkenning heeft

eHerkenning helpt u om aanspraak te kunnen maken op regelingen voor ondernemers die nu gelden vanwege de coronacrisis. Ook heeft u eHerkenning nodig om bijvoorbeeld een ontslagvergunning omwille van economisch belang aan te vragen bij het UWV. Eherkenning is in feite hetzelfde als digi-D, maar dan voor bedrijven. Flynth verzorgt samen met Reconi voor slechts eenmalig €250 de aanvraag en uitgifte van uw eHerkenning.

Start uw aanvraag op tijd

Als de aanvraag en uitgifte eenmaal geregeld zijn, heeft u op beveiligingsniveau 3 voor de komende vijf jaar beschikking over eHerkenning. Nieuwe overheidsdiensten worden hieraan gratis toegevoegd. Omdat de aanvraagprocedure behoorlijk wat stappen kent, raden wij u aan uw aanvraag nu alvast te starten. Daarmee voorkomt u dat u er dadelijk in wellicht  (nog) moeilijker dagen om verlegen zit. Heeft u geen tijd, overzicht, of ontbreekt nu simpelweg de energie om zaken op dit moment zelf op te pakken, dan helpen wij u graag.

Met eHerkenning doet u straks veilig online zaken met meer dan 400 overheidsorganisaties door middel van één inlogcode

Als ondernemer wisselt u informatie uit met de overheid. Dat kan soms om gevoelige informatie gaan, zoals medische, financiële of persoonlijke gegevens. Met eHerkenning betrouwbaarheidsniveau EH3 en machtigingen voor alle diensten EH3 en lager met een looptijd van 5 jaar, logt u veilig in om uw zaken online te regelen.

Persoonsgebonden toegang

Met eHerkenning weten organisaties zeker dat ze met de juiste persoon te maken hebben en dat u bevoegd bent om met de overheid digitaal zaken te doen. Daarnaast heeft u de extra zekerheid dat de site waar u inlogt betrouwbaar en veilig is. eHerkenning is persoonsgebonden, anderen kunnen er geen gebruik van maken. Al deze extra zekerheden zorgen ervoor dat u veilig kunt inloggen.