Mijn Flynth

Mijn Flynth

Inloggen MijnFlynth

Onderhoud website

Op vrijdag 28 juni is deze website tussen 5:00 en 6:00 uur niet bereikbaar vanwege werkzaamheden. In deze periode kunt u wel inloggen op het MijnFlynth klantportaal via de directe link of de app.

 

Klik hier om in te loggen in MijnFlynth

 

* Heeft u geen sms-code ontvangen bij het inloggen of voor het accorderen? Kies dan voor de optie om gebeld te worden. De SMS-code wordt dan via een spraakcomputer telefonisch aan u doorgeven.

Naast inloggen met SMS-code is het vanaf heden ook mogelijk om in te loggen met de authenticator app.

Na het inlogscherm MijnFlynth volgt daarom nu het scherm ‘inloggen met een authenticator’. Hier kan gekozen worden om de authenticator app de installeren en te koppelen.

Hoe deze app kan worden geïnstalleerd en gekoppeld staat beschreven in de handleiding. Kies voor de handleiding voor ‘ga naar onze serviceomgeving voor een uitgebreide uitleg’. Inloggen met authenticator app is nu nog niet verplicht. Om met SMS te kunnen blijven inloggen, kies dan voor ‘authenticator later installeren’.

Altijd en overal inzicht

Haal het maximale uit uw onderneming.Maak strategische keuzes, vanuit helder inzicht in uw actuele cijfers. Ontdek het gebruiksgemak van 24/7 documenten inzien, goedkeuren en verzenden– en online vragen stellen aan uw adviseur. MijnFlynth is toegankelijk vanaf pc, smartphone en tablet.

Op MijnFlynth kunt u onder meer:

  • veilig en snel uw online dossiers inzien
  • documenten goed- of afkeuren die voor u zijn klaargezet (zoals belastingaangiften en rapportages)
  • vragen stellen aan uw adviseur
  • actuele nieuwsberichten volgen

Met MijnFlynth kunt u zelf belastingaangiften, dossiers, rapportages en andere verantwoordingsinformatie digitaal verzenden naar instellingen als uw bank, de Belastingdienst of KvK. In een paar klikken is alles geregeld.

 

MijnFlynth app

De MijnFlynth App is beschikbaar voor de besturingssystemen iOS, Android en Windows.