My Flynth

Wie is Flynth?

Flynth helpt ondernemers om bétere ondernemers te worden.

We zijn Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor kleinere ondernemingen. 

Wie is Flynth

Flynth helpt ondernemers om bétere ondernemers te worden. We zijn Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor kleinere ondernemingen. We werken met gedrevenheid voor ons vak en passie voor ondernemerschap. Actuele ontwikkelingen in ons vakgebied vertalen we naar oplossingen voor ondernemersvraagstukken. Kom je bij ons werken, dan zullen je een paar dingen opvallen.

Flynth inspireert

Het ondernemerschap en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn voelbaar in de hele organisatie. En dat inspireert onze medewerkers dagelijks. Onze experts werken veel samen, zodat zij continu het beste uit zichzelf én uit elkaar kunnen halen. Net zoals we ook ondernemers helpen om continuïteit te creëren, nieuwe mogelijkheden te benutten en te groeien. Van mkb’ers en agrariërs tot grote bedrijven en onderwijsinstellingen.

Flynth ontwikkelt

Elke Flynth-vestiging heeft een eigen sfeer. Toch is onze werkhouding overal hetzelfde. Bij Flynth werken bevlogen professionals die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. We zijn oprecht gedreven om onze klant vooruit te helpen. Met dezelfde drive zet Flynth zich in voor jouw ontwikkeling: we bieden volop ontwikkel- en doorgroeikansen.

Flynth in cijfers

  • netwerk van ruim 1500 experts
  • adviseren 35.000 klanten
  • vanuit ruim 60 vestigingen

De maatschappelijke verantwoordelijkheid van Flynth

Onze drijfveer: een beter (bedrijfs)resultaat voor de klant. We gaan voor het hoogst haalbare. Daarbij willen we ook rekening houden met de verantwoordelijkheid van ondernemers in het maatschappelijk verkeer. We hebben een coöperatieve grondslag. Die maakt dat we maatschappelijk belang niet uit het oog verliezen.

Onze aandelen zijn ondergebracht in een stichting. Het bestuur bestaat uit de ondernemers voor wie we werken. Werk je bij Flynth, dan werk je dus heel direct óók voor je klanten en je collega’s en indirect voor de maatschappij. De winst die we maken investeren we weer in ons bedrijf én in onze experts.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws