Wie is Flynth

Wie is Flynth

Flynth helpt ondernemers om bétere ondernemers te worden

Wij zijn Flynth

Flynth is het grootste accountants- en advieskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. We werken voor kleine en middelgrote bedrijven, maar ook voor heel specifieke klanten zoals agro-ondernemers en onderwijsinstellingen. We werken ook met regelmaat voor grote bedrijven. Met bezoeklocaties verspreid over heel Nederland zijn we altijd dichtbij de klant. Midden in de maatschappij en pal naast de ondernemer en de onderneming in alle levensfasen. Daar waar we écht het verschil kunnen maken. Actuele ontwikkelingen in ons vakgebied vertalen we naar oplossingen voor ondernemersvraagstukken.

Maatschappelijk betrokken

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid is voelbaar in de hele organisatie. Flynth staat midden in de maatschappij en is een organisatie voor en van ondernemers:

  • We sponsoren lokale verenigingen en culturele evenementen.
  • We verzorgen gastcolleges op hogescholen en universiteiten.
  • Veel van onze collega’s zijn actief als vrijwilliger in (financiële) bestuursfuncties en participeren aan activiteiten voor goede doelen.

Ook over de grens maken we het verschil. Voor onze samenwerking met de stichting Agriterra geven wij bedrijfskundig- en financieel advies. Zo dragen wij een steentje bij aan het ondersteunen van agrariërs in ontwikkelingslanden.Want bij Flynth hebben we niet alleen oog voor de zaak, maar ook voor de mens. 

Oog voor duurzaamheid

Maatschappelijk betrokken zijn betekent ook respectvol omgaan met onze omgeving. Daarom kiezen wij steeds meer voor duurzame oplossingen in onze bedrijfsvoering en dienstverlening. Zo kiezen we voor groene stroom, zoveel mogelijk papierloos werken en het recyclen van verschillende afvalstromen.

Ook helpen we graag anderen om verantwoord te ondernemen. Een mooi voorbeeld is het rekenmodel dat we voor ondernemers hebben ontwikkeld, waarmee ze kunnen ontdekken of investeren in zonnepanelen (financieel) aantrekkelijk is.