My Flynth

Waarom werken bij Flynth?

Flynth is de werkgever die snapt dat jouw privéleven óók belangrijk is!

Jouw branchekennis laat ondernemers groeien

Jij zoekt een baan die jou uitdaagt en stimuleert. Waarin je je kunt blijven ontwikkelen en kunt groeien in je vakgebied. Waarin je jouw skills kunt inzetten om ook ondernemers te laten groeien. Een baan waarin je je advies niet alleen baseert op cijfers en bedrijfsresultaten, maar toespitst op de situatie van de ondernemer. Omdat je zijn markt gewoon heel goed kent. En je zoekt een baan bij een bedrijf waar iedereen snapt dat een goede werk- en privébalans ook belangrijk is.

Zo’n baan vind je bij Flynth. Je vindt bij ons de aanpak en ambitie van een groot kantoor én we bieden de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 kantoren zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en dat gedachtegoed voel je in de hele organisatie.

De Flynth Factor

Onze experts hebben de Flynth Factor. Een totaalpakket van professionele vaardigheden, ambities en persoonlijke kwaliteiten die perfect passen bij onze dienstverlening. We werken samen met, en voor de klant. En daarin gaan we voor het hoogst haalbare.

Benieuwd naar die Flynth Factor? Neem een kijkje bij ons binnen en bekijk de video!

Klinkt goed hè?

Ben jij een doelgerichte professional die houdt van een persoonlijke aanpak?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws