My Flynth

Adviseur arbeidszaken

Beloning, verzuimbeleid, ontslagprocedures; ondernemers zijn nogal wat tijd kwijt aan het regelen van hun P&O. Als adviseur arbeidszaken ondersteun je daarbij op alle fronten. Met jouw Flynth Factor zie je precies waar de knelpunten en uitdagingen zitten. Samen met je klant werk je afwisselend aan alle aspecten die komen kijken bij het thema ‘Arbeid’.

Kleine tot middelgrote ondernemers krijgen met alle aspecten van personeel te maken. Niet alleen willen ze dat de administratie klopt en dat hun sociale verzekeringen op orde zijn, vaak kunnen ze ook ondersteuning gebruiken op het gebied van P&O, payrolling of business coaching. Je helpt ondernemers met het neerzetten van de meest efficiënte wijze  van loonverwerking, bij het zoeken naar mogelijkheden om de kosten te beperken en bekijkt de mogelijkheden van loonsubsidie.

Bij Flynth is alle kennis in huis. Samen met een team van ervaren (arbeids)specialisten draag je bij aan het ondernemerschap in jouw regio.

Benieuwd naar de ervaringsverhalen van de adviseurs arbeidszaken bij Flynth?
•    Isabelle schreef een blog het behouden van medewerkers. Gericht op klanten, maar ook interessant om te lezen hoe zij werkt. Lees hier haar blog.

Wat moet je kunnen?
We vragen van jou de Flynth Factor. Ambitie, focus, kwaliteit en een persoonlijke aanpak.

•    Lees hier meer over de Flynth Factor.
•    Bekijk onze vacatures. Je leest er meer informatie over werkzaamheden en competenties als adviseur arbeidszaken bij Flynth. En wat Flynth voor jou kan betekenen.
•    Stuur gerust een open sollicitatie.
•    Meer informatie? Stel je vraag aan Suzanne: Suzanne.Karsten@flynth.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws