Studenten

Studenten

Wil jij je verder ontwikkelen bij de grootste mkb-accountant van Nederland, de accountant die ook oog heeft voor de omgeving?

Alle faciliteiten en de vaktechnische kennis van Flynth staan tot je beschikking

Je staat aan het begin van je carrière. Je hebt je wo-, hbo- of mbo-opleiding bijna afgerond en bent op zoek naar een werkgever die jou de ruimte biedt om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. We nodigen je van harte uit om kennis te komen maken. Elk jaar lopen tientallen studenten stage op een van onze vestigingen in het land.

Flynth heeft stage- en afstudeeropdrachten voor alle vakgebieden: accountancy, audit, belastingadvies, juridisch advies en bedrijfskundig advies. Tijdens je stage maak je breed kennis met onze organisatie en bieden we je intensieve begeleiding. Alle faciliteiten en de vaktechnische kennis van Flynth staan tot je beschikking. De duur en voorwaarden van de stage stellen we vast in overleg.

De nieuwste Flynth vacatures in jouw mailbox.

Onze student vacatures

Kom je ook stage lopen bij Flynth?

Kom je ook stage lopen bij Flynth?

Als stagiair bij Flynth doe je ertoe. Met alle up-to-date kennis die je hebt verzameld tijdens je opleiding kan je de accountant goed ondersteunen in zijn advies richting klanten”

Flynth bij jou op de campus

Flynth is regelmatig te vinden bij jou op de campus. Onze collega´s vertellen je met liefde alles over Flynth, de stagemogelijkheden en over ons afstudeerproject De Afstudeer Academie.

Flynth Afstudeer Academie

De Afstudeer Academie is een project binnen Flynth waarbij wij jou als afstudeerder begeleiden en ondersteunen in het schrijven van je scriptie. Wij stellen elk jaar één actueel thema centraal, waardoor jij geen onderwerp meer hoeft te zoeken. Flynth biedt jou tijdens dit project twee begeleiders. De ene begeleider ondersteunt jou op vestiging in het contact met de klant en maakt je wegwijs binnen Flynth. De andere begeleider is prof. dr. E.P. Jansen. Hij biedt een reeks workshops om over je werk te discussiëren en ondersteunt je in de ontwikkeling van jouw onderzoeksopzet en het schrijven van jouw afstudeerwerkstuk. Je werkt intensief samen met de andere afstudeerders die onderzoek doen naar dit thema.

Meer info over De Afstudeer Academie en onze andere stagemogelijkheden vind je op de bedrijvenmarkt van jouw opleiding of studievereniging. Ook is het mogelijk om een workshop, training of inhousedag te volgen bij Flynth.

Meer informatie? Stel je vraag aan: