My Flynth

Studenten

wil jij je verder ontwikkelen bij Nederlands grootste MKB accountant

Alle faciliteiten en de vaktechnische kennis van Flynth staan tot je beschikking

Je staat aan het begin van je carrière. Je hebt je wo-, hbo- of mbo-opleiding bijna afgerond en bent op zoek naar een werkgever die jou de ruimte biedt om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. We nodigen je van harte uit om kennis te komen maken. Elk jaar lopen tientallen studenten stage op één van onze vestigingen in het land.

Flynth heeft stage- en afstudeeropdrachten voor alle vakgebieden: accountancy, audit, belastingadvies, juridisch advies en bedrijfskundig advies. Tijdens je stage maak je breed kennis met onze organisatie. Alle faciliteiten en de vaktechnische kennis van Flynth staan tot je beschikking. Wij bieden jou intensieve begeleiding. De duur en voorwaarden van de stage stellen we vast in overleg.

We hebben verschillende mogelijkheden voor studenten:

vacatures

  • Filter op provincie
  • Gelderland
  • Noord-Holland
  • Utrecht
Provincie: Utrecht
Plaats: Landelijk
Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen

Quote van een student die haar stage bij Flynth volbracht

Quote van een student die haar stage bij Flynth volbracht

Als stagiair doe je ertoe! Als starter in de accountancy kan je een enorm belangrijk rol spelen. Met alle kennis die je hebt verzameld tijdens je opleiding en alle ervaringen die je al hebt gehad met ICT, kan je de accountant enorm goed ondersteunen zodat hij het juiste advies kan geven aan de klanten.

Meer informatie? Stel je vraag aan: