Juridisch adviseur

Juridisch adviseur

Kleur jij goed binnen de lijntjes?

Wil jij pal naast de ondernemer staan en samen binnen de juridische lijntjes kleuren? Dan is de functie van Juridisch adviseur bij Flynth iets voor jou.

Je lost juridische problemen op, maar helpt ondernemers ook om juridische problemen te voorkomen. Dat je inhoudelijk een juridisch expert bent, spreekt voor zich. Je stelt samenwerkingsovereenkomsten (joint-ventures) op en beoordeelt deze. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een bedrijfsoverdracht, stel je hiervoor de benodigde overeenkomsten op. Je benadert ondernemers proactief en je neemt je collega’s mee in de kansen die juridische advisering biedt aan ondernemers. Je werkt in de rol van Juridisch adviseur mkb of Agro in een team van juristen. Ook ontmoet je geregeld collega’s van andere afdelingen, zoals fiscalisten en accountants. Zo bedienen we de ondernemer in een multidisciplinair team. Met jouw inzet en ambitie blijf je ondernemers verrassen.

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Filter op standplaats

Ruimte om jezelf te ontplooien

Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. Eigen initiatief wordt beloond.  Je krijgt volop mogelijkheden om door te ontwikkelen door middel trainingen en cursussen en je aan te sluiten bij verschillende vakgroepen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.