My Flynth

Juridisch adviseur

Kleur jij goed binnen de lijntjes?

Kleur jij goed binnen de lijntjes?

Wil jij pal naast de ondernemers staan, door met hen goed binnen de juridische lijntjes te kleuren?  Dan is de functie van Juridisch adviseur bij Flynth wellicht iets voor jou.
 

Wat verwachten we van jou?

Je lost juridische problemen op, maar helpt ondernemers ook om juridische problemen te voorkomen. Dat je inhoudelijk een juridisch expert bent, is een vanzelfsprekendheid.  Je stelt samenwerkingsovereenkomsten (joint ventures) op en beoordeelt deze. En wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een bedrijfsoverdracht, stel je de benodigde overeenkomsten op. Je benadert ondernemers proactief en je neemt je collega’s mee in de kansen die juridische advisering biedt aan ondernemers.  Want samenwerken vinden we bij Flynth belangrijk. Je werkt in de rol van Juridisch adviseur MKB of Agro in een team van juristen. Ook ontmoet je geregeld collega’s van andere afdelingen, zoals fiscalisten en accountants. Zo bedienen we de ondernemer in een multidisciplinair team. Met jouw inzet en ambitie blijf je ondernemers voortdurend verrassen.

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Flevoland
  • Noord-Brabant
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Breda
Provincie: Flevoland
Plaats: Urk

Ruimte om jezelf te ontplooien

Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. Eigen initiatief wordt beloond.  Je krijgt volop mogelijkheden om door te ontwikkelen door middel trainingen en cursussen en je aan te sluiten bij verschillende vakgroepen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Jilly el Moridi – Voesenek, Juridisch adviseur bij Flynth

Jilly el Moridi – Voesenek, Juridisch adviseur bij Flynth

Door de ondernemer zoveel mogelijk juridisch te ontzorgen, kan de ondernemer zich bezig houden met waar hij of zij goed in is: het ondernemen!

Meer informatie? Stel je vraag aan: