Juridisch advies

Juridisch advies

Je vertaalt juridische vaktermen en kleine lettertjes in wet- en regelgeving naar praktisch toepasbare adviezen.

Het is belangrijk dat onze klanten hun zaken juridisch goed regelen. Jij vertaalt juridische vaktermen en kleine lettertjes in wet- en regelgeving naar praktisch toepasbare adviezen. Zodat de ondernemer helderheid heeft en zijn ambities verder vorm kan geven.

Ondernemers hebben in de samenwerking en afspraken met klanten, partners en medewerkers te maken met verschillende wetten en regels. Soms voeren ze onderhandelingen of hebben ze simpelweg juridische vragen. Jouw expertise is daarbij zeer gewenst. Als juridisch adviseur ondersteun je klanten rechtstreeks of je adviseert collega’s als expert.

Je helpt bijvoorbeeld bij het opstellen van overeenkomsten of adviseert op het gebied van personeel, geldleningen of aankopen. Je legt juridische feiten en termen in begrijpelijke taal uit. Ook bied je ondersteuning in het kiezen van de juiste rechtsstructuur. Je streeft ernaar om kwesties buiten de rechtszaal om op te lossen, zodat onze klanten sneller en voordeliger uit zijn.

Gezonde balans en ruimte voor ontwikkeling

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden door bijvoorbeeld een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om thuis te werken. We gaan er hierbij van uit dat jij graag verantwoordelijkheid draagt. Je probeert altijd een win-win situatie te creëren, met tevreden klanten als belangrijkste uitgangspunt. Je krijgt bovendien alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Kleur jij goed binnen de lijntjes? Lees verder

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Filter op standplaats