My Flynth

Juridisch advies

Je vertaalt juridische vaktermen en kleine lettertjes in wet- en regelgeving naar praktisch toepasbare adviezen.

Juridisch advies

Het is belangrijk dat onze klanten hun zaken juridisch goed regelen. Daar ligt voor jou een kans. Je vertaalt juridische vaktermen en kleine lettertjes in wet- en regelgeving naar praktisch toepasbare adviezen. Zodat de ondernemer helderheid heeft en zijn ambities verder vorm kan geven.

Ondernemers hebben in de samenwerking en afspraken met klanten, partners en medewerkers te maken met verschillende wetten en regels. Soms voeren ze onderhandelingen of hebben ze simpelweg juridische vragen. Jouw expertise is daarbij zeer gewenst. Als juridisch adviseur ondersteun je klanten rechtstreeks of je adviseert collega’s als expert.

Je helpt bij het opstellen van overeenkomsten of bijvoorbeeld op het gebied van personeel, geldleningen of aankopen. Je legt juridische feiten en termen in begrijpelijke taal uit. En biedt ondersteuning in het kiezen van de juiste rechtsstructuur. Je streeft ernaar om kwesties buiten de rechtszaal om op te lossen, zodat onze klanten sneller en voordeliger uit zijn.

Wat moet je kunnen?
We vragen van jou de Flynth Factor. Ambitie, focus, kwaliteit en een persoonlijke aanpak.

•    Lees hier meer over de Flynth Factor.
•    Bekijk onze vacatures. Je leest er meer informatie over werkzaamheden en competenties als Juridisch adviseur bij Flynth. En wat Flynth voor jou kan betekenen.
•    Stuur gerust een open sollicitatie.
•    Meer informatie? Stel je vraag aan Madelon: madelon.busse@flynth.nl

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Flevoland
  • Noord-Brabant
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Breda
Provincie: Flevoland
Plaats: Urk

Meer informatie? Stel je vraag aan: