My Flynth

Medewerker Fiscaal Advies

Uitblinken in je studie én je carrière?

Uitblinken in je studie én je carrière?

Ben jij bijna of net klaar met je opleiding fiscale economie/ fiscaal recht en op zoek naar een uitdagende functie die hier perfect op aansluit? Binnen het fiscale team van Flynth krijg je volop de mogelijkheid om te groeien en je talent te ontplooien.

Als medewerker belastingadvies heb je rechtstreeks contact met de ondernemer. Je stelt aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op. Daarnaast ben jij ondernemend, samen met de senior fiscalist wil je graag het verschil maken voor onze klanten. Je bent accuraat: het leveren van kwaliteit is geen uitzondering, maar de standaard. Je werkt in een enthousiast multidisciplinair team waarbij je het vaktechnisch aanspreekpunt bent voor je collega’s vanuit andere disciplines. Wanneer je signaleert dat de klant nog ander specialistisch advies nodig heeft zoals juridisch- of subsidieadvies, schakel je tijdig je collega’s in. Want een goede samenwerking tussen collega’s is cruciaal bij het behalen van duurzaam rendement bij je klanten.

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Overijssel
  • Utrecht
  • Zuid-Holland
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Ridderkerk
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Breda
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen
Provincie: Utrecht
Plaats: Woerden
Provincie: Limburg
Plaats: Venlo
Provincie: Overijssel
Plaats: Raalte
Provincie: Overijssel
Plaats: Almelo
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Marjan Oosterbosch; Medewerker Fiscaal Advies bij Flynth

Marjan Oosterbosch; Medewerker Fiscaal Advies bij Flynth

De voordelen van een grote landelijke organisatie, maar toch het huiselijke gevoel. Bij Flynth krijg ik genoeg ruimte om door te groeien op zowel vaktechnisch als persoonlijk gebied.