My Flynth

Medewerker Fiscaal Advies

Uitblinken in je studie én je carrière?

Studeren én werken?

Ben jij bijna of net klaar met je opleiding fiscale economie/ fiscaal recht en op zoek naar en uitdagende startersfunctie waarbij je volop de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Binnen het fiscale team van Flynth kun je groeien en je talent verder ontwikkelen.

Als medewerker fiscaal advies heb je rechtstreeks contact met de ondernemer. Je stelt aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op. Daarnaast ben jij ondernemend en samen met de senior fiscalist wil je graag het verschil maken voor onze klanten. Je bent accuraat en het leveren van kwaliteit is geen uitzondering, maar de standaard. Je werkt in een enthousiast multidisciplinair team waarbij je het vaktechnisch aanspreekpunt bent voor je collega’s vanuit andere disciplines. En wanneer je signaleert dat de klant nog ander specialistisch advies nodig heeft zoals juridisch- of subsidieadvies, schakel je tijdig je collega’s in. Want een goede samenwerking tussen collega’s is cruciaal bij het behalen van duurzaam rendement bij je klanten.

Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. Je krijgt volop mogelijkheden om door te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Friesland
  • Gelderland
  • Limburg
  • Noord-Holland
  • Overijssel
  • Utrecht
  • Zuid-Holland
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem
Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort
Provincie: Utrecht
Plaats: Houten/ Woerden/ Geldermalsen
Provincie: Friesland
Plaats: Joure
Provincie: Gelderland
Plaats: Groenlo
Provincie: Friesland
Plaats: Joure
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Heerhugowaard
Provincie: Friesland
Plaats: Joure
Provincie: Limburg
Plaats: Venlo
Provincie: Overijssel
Plaats: Raalte
Provincie: Overijssel
Plaats: Almelo

Marjan Oosterbosch; Medewerker Fiscaal Advies bij Flynth

Marjan Oosterbosch; Medewerker Fiscaal Advies bij Flynth

De voordelen van een grote landelijke organisatie, maar toch het huiselijke gevoel. Bij Flynth krijg ik genoeg ruimte om door te groeien op zowel vaktechnisch als persoonlijk gebied. Dit alles zorgt er voor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.