Fiscaal Adviseur

Fiscaal Adviseur

Toe aan een volgende stap?

Ben jij de expert op fiscaal gebied en wil je deze kennis delen bij de grootste mkb-accountant van Nederland? Pak je kans bij Flynth en neem die volgende stap in je carrière.

Als Belastingadviseur kom je het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Niet alleen klanten, maar ook collega’s weten dat ze met fiscale vragen bij jou als expert terecht kunnen. Op deze manier beheer je jouw klanten en bouw je jouw portefeuille uit. Je bent vaktechnisch aanspreekpunt voor je collega’s en begeleidt de junior belastingadviseurs. Bij inhoudelijke vragen, maar ook in hun ontwikkeling. Je houdt je kennis op peil door deelname aan vaktechnische overleggen, zowel regionaal als landelijk. Je krijgt volop mogelijkheden jezelf te ontplooien via trainingen en interne projecten. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures

Piet Hein Haaskes; Fiscaal Adviseur bij Flynth

Piet Hein Haaskes; Fiscaal Adviseur bij Flynth

Het beste fiscale advies is vaak niet het advies met het meeste fiscale voordeel. Als Fiscaal adviseur van ondernemers begrijpen wij wat écht belangrijk is.