My Flynth

Fiscaal Adviseur

Toe aan een volgende stap?

Toe aan een volgende stap?

Ben jij de expert op fiscaal gebied en wil je deze kennis delen bij de grootste MKB accountant van Nederland? Flynth daag je uit! Pak je kans en neem die volgende stap in je carrière.

Als fiscaal adviseur, kom je het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Niet alleen klanten, maar ook collega’s weten dat ze met fiscale vragen bij jou als expert terecht kunnen. Op deze manier beheer je je klanten en bouw je je portefeuille uit. Je bent vaktechnisch aanspreekpunt voor je collega’s en begeleidt de junior belastingadviseurs bij inhoudelijke vragen en in hun ontwikkeling. Je houdt je kennis op peil door deelname aan vaktechnische overleggen, zowel regionaal als landelijk. Je krijgt volop mogelijkheden jezelf te ontplooien, door middel van trainingen en interne projecten. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden door bijvoorbeeld een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om thuis te werken. Uitgangspunt daarbij is eigen verantwoordelijkheid waarbij je altijd een win-win situatie creëert met tevreden klanten als resultaat.

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Gelderland
  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Overijssel
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Breda
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle
Provincie: Limburg
Plaats: Venlo
Provincie: Gelderland
Plaats: Elst
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Zwaagdijk
Provincie: Gelderland
Plaats: Doetinchem
Provincie: Limburg
Plaats: Venlo
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Breda

Piet Hein Haaskes; Fiscaal Adviseur bij Flynth

Piet Hein Haaskes; Fiscaal Adviseur bij Flynth

Het beste fiscale advies is vaak niet het advies met het meeste fiscale voordeel. Als Fiscaal adviseur van ondernemers begrijpen wij wat écht belangrijk is.

Meer informatie? Stel je vraag aan: