My Flynth

Adviseur Deal advies

Dromen van ondernemers verwezenlijken?

Sta jij pal naast de ondernemer?

In Nederland zijn ondernemers in het MKB van groot belang voor de economie.  Flynth is de advies- en  accountantsorganisatie voor het MKB. Wij ondersteunen onze klanten onder andere  bij het realiseren van hun groeiambities. Fusies en overnames spelen hierin een belangrijke rol.  Flynth Deal Advies houdt zich bezig met brede advisering rondom fusies en overnames. Dit is variërend van het vinden van potentiële overname kandidaten, uitvoeren van waarderingen tot het in kaart brengen van risico’s en financieel due diligence.

Wil jij ondernemers helpen bij het verwezenlijken van dromen? Ter aanvulling op ons team Flynth Deal Advies zijn wij opzoek naar een nieuwe collega’s. Heb jij minimaal drie jaar werkervaring en ben jij een betrokken, creatieve denker met financieel analytische vaardigheden? Lees dan verder!

Wat we van jou verwachten:

Je werkt in ons enthousiaste team Deal Advies team dat landelijk opereert. Dit doen wij voornamelijk vanuit een centrale locatie in Amersfoort.  Je helpt onze klanten met vraagstukken rondom fusies, overnames en financieringen en zijn in staat onze klanten te assisteren bij iedere fase  in het transactieproces.  Als Adviseur Deal Advies ben je betrokken bij alle fases van een overname proces en werk je in teamverband aan een transactie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het opstellen van bedrijfsprofielen ten behoeve van het vinden van potentiële overnamekandidaten;
  • het vinden van potentiële overname- en koopkandidaten;
  • Het uitvoeren van financiële analyses m.b.t. historische en toekomst gerichte cijfers;
  • Het uitvoeren van waarderingen.

Vacatures

  • Filter op provincie

Wat bieden we jou?

Binnen deze functie is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei, zelfstandigheid is daarom gewenst. Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden door bijvoorbeeld een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om thuis te werken. Uitgangspunt daarbij is eigen verantwoordelijkheid waarbij je altijd een win-win situatie creëert met tevreden klanten als resultaat.

Martijn Hubers – Adviseur Deal Advies/Junior Deal en Advies

Martijn Hubers – Adviseur Deal Advies/Junior Deal en Advies

Constant wisselende casussen, dat houdt je scherp!

Meer informatie? Stel je vraag aan: