Deal Advies

Deal Advies

Ben jij een echte dealcloser?

In Nederland zijn ondernemers in het mkb van groot belang voor de economie. Wij ondersteunen onze klanten in het mkb onder andere bij het realiseren van hun groeiambities. Fusies en overnames spelen hierin een belangrijke rol. Flynth Deal Advies houdt zich bezig met brede advisering rondom fusies en overnames. Variërend van het vinden van potentiële overnamekandidaten tot het uitvoeren van waarderingen en het in kaart brengen van risico’s en financieel due diligence.

Wil jij ondernemers helpen bij het verwezenlijken van dromen? Dan kun je een mooie aanvulling zijn in het team Flynth Deal Advies.

Als Adviseur Deal advies ben je een betrokken, creatieve denker met financieel-analytische vaardigheden. Je werkt in ons enthousiaste team Deal Advies dat landelijk opereert. Dit doen wij voornamelijk vanuit een centrale locatie in Amersfoort. Je helpt onze klanten met vraagstukken rondom fusies, overnames en financieringen. Als Adviseur Deal Advies ben je betrokken bij alle fases van een overnameproces en werk je in teamverband aan een transactie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van bedrijfsprofielen ten behoeve van het vinden van potentiële overnamekandidaten. Ook het vinden van potentiële overname- en koopkandidaten, het uitvoeren van waarderingen en financiële analyses van historische en toekomstige cijfers, behoren tot je takenpakket. Binnen de functie van Adviseur Deal Advies is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Zelfstandigheid is daarom gewenst.

De nieuwste Flynth vacatures in jouw mailbox.

Onze dealadvies vacatures

  • Filter op provincie
  • Filter op standplaats

Meer informatie? Stel je vraag aan: