My Flynth

Bedrijfsadviseur MKB

Wil jij graag de sparringpartner voor de MKB-er zijn?

Wil jij graag de sparringpartner voor de MKB-er zijn?

Als bedrijfsadviseur MKB ben jij een belangrijke sparringpartner voor ondernemers. Je zit met de ondernemer aan tafel en je brengt de financiële en bedrijfskundige kansen en ondernemersrisico’s in kaart. Vervolgens adviseer je de ondernemer over werkbare oplossingen, te stellen prioriteiten en te ondernemen acties. Als bedrijfsadviseur MKB kan jij je specialiseren op het gebied van bedrijfsvoering en strategie, financiering, vastgoed en onteigening en ruimtelijke ordening en milieu.

Heeft de ondernemer andere specialistische kennis nodig, op fiscaal of juridisch vlak. Dan signaleer je dit tijdig en schakel je andere experts in. Tenslotte is het je passie om samen met je collega’s te werken aan duurzaam rendement voor je klanten.

Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. Dit doe je door jezelf te ontplooien door middel van trainingen en cursussen en je aan te sluiten bij verschillende vakgroepen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling. 

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Noord-Brabant
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Den Bosch

Ilona Spruit; Bedrijfsadviseur MKB

Ilona Spruit; Bedrijfsadviseur MKB

Ik mag elke dag met de leukste ondernemers sparren en hen helpen bij hun vraagstukken voor de korte en lange termijn.


Meer informatie?

Neem contact op met Recruitment

Neem contact op met Recruitment