My Flynth

Bedrijfsadviseur AGRO

Wil jij graag advies geven aan agrariërs?

Wil jij graag advies geven aan agrariërs?

Heb jij affiniteit of ervaring met bijvoorbeeld de melkveehouderij-, tuinbouw- of akkerbouwsector? Als bedrijfsadviseur Agro sta je pal naast de agrarische ondernemer. Je brengt de financiële en bedrijfskundige kansen en ondernemersrisico’s in kaart. Vervolgens adviseer je de onderneming over werkbare oplossingen, te stellen prioriteiten en te ondernemen acties. Bedrijfsopvolging, een uitbreiding van een financiering of de juiste rechtsvorm bepalen? Elke ondernemer heeft weer andere vragen en behoeftes. Jij spreekt de taal van de ondernemer en zet samen met de ondernemer de koers uit. Als bedrijfsadviseur Agro kan je je specialiseren op het gebied van bedrijfsvoering en strategie, financiering, vastgoed en onteigening en ruimtelijke ordening en milieu.

Samenwerken

Heeft de onderneming andere specialistische kennis nodig, bijvoorbeeld fiscaal of juridisch advies? Dan signaleer je dit tijdig en dan schakel je andere experts in. Want je vindt het leuk om samen met je collega’s te werken aan duurzaam rendement voor je klanten.

Ruimte voor ontwikkeling

Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. Eigen initiatief wordt beloond.  Je krijgt volop mogelijkheden om door te ontwikkelen door middel trainingen en cursussen en je aan te sluiten bij verschillende agrarische vakgroepen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Flevoland
  • Gelderland
  • Noord-Brabant
  • Utrecht
Provincie: Flevoland
Plaats: Dronten
Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort
Provincie: Gelderland
Plaats: Doetinchem
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Regio Zuid
Provincie: Gelderland
Plaats: Geldermalsen

Meer informatie?

Neem contact op met Recruitment

Neem contact op met Recruitment