Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Als bedrijfsadviseur draag jij direct bij aan het verbeteren van de resultaten van onze klanten. Je bent een duizendpoot, en een handige ook!

Als bedrijfsadviseur bij Flynth draag jij direct bij aan het verbeteren van de resultaten van onze klanten. Je zit zelf aan tafel bij de klant en je duikt moeiteloos in complexe materie. Je bent goed op de hoogte van wat er speelt in jouw branche en hebt een zesde zintuig voor de vraagstukken van je klant. Vanuit die brede vakkennis, adviesvaardigheden, onze branchecijfers en unieke bedrijfsvergelijkingen adviseer je jouw klanten. Zo maak jij het verschil voor bijvoorbeeld een ondernemer in het mkb of in de agrarische sector.

Gezonde balans en ruimte voor ontwikkeling

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden door bijvoorbeeld een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om thuis te werken. We gaan er hierbij van uit dat jij graag verantwoordelijkheid draagt. Je probeert altijd een win-win situatie te creëren, met tevreden klanten als belangrijkste uitgangspunt. Je krijgt bovendien alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Jij bent de sparringpartner voor ondernemers Lees verder

Wil jij graag advies geven aan agrariërs? Lees verder

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Filter op standplaats

Neem contact op met Recruitment

Neem contact op met Recruitment