Bedijfsadvies

Bedijfsadvies

Als bedrijfsadviseur draag jij direct bij aan het verbeteren van de resultaten van onze klanten. Je bent een duizendpoot, en een handige ook!

Bedrijfsadviseur professional bij Flynth

Als bedrijfsadviseur bij Flynth draag jij direct bij aan het verbeteren van de resultaten van onze klanten. Je zit zelf aan tafel bij de klant en je duikt moeiteloos in complexe materie. Je bent goed op de hoogte van wat er speelt in jouw branche en hebt een zesde zintuig voor de vraagstukken van je klant. Vanuit die brede vakkennis, adviesvaardigheden, onze branchecijfers en unieke bedrijfsvergelijkingen adviseer je jouw klanten. Zo maak jij het verschil voor bijvoorbeeld een ondernemer in het mkb of in de agrarische sector.

Gezonde balans en ruimte voor ontwikkeling

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden door bijvoorbeeld een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om thuis te werken. We gaan er hierbij van uit dat jij graag verantwoordelijkheid draagt. Je probeert altijd een win-win situatie te creëren, met tevreden klanten als belangrijkste uitgangspunt. Je krijgt bovendien alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Als bedrijfsadviseur mkb ben jij een belangrijke sparringpartner voor ondernemers. Je zit met de ondernemer aan tafel en brengt de financiële en bedrijfskundige kansen en ondernemersrisico’s in kaart. Je adviseert de ondernemer over werkbare oplossingen, te stellen prioriteiten en te ondernemen acties. Als bedrijfsadviseur mkb kan jij je specialiseren op het gebied van bedrijfsvoering en strategie, financiering, vastgoed en onteigening en ruimtelijke ordening en milieu. Heeft de ondernemer andere specialistische kennis nodig, op fiscaal of juridisch vlak? Dan signaleer je dit tijdig en schakel je andere experts in. Want het is jouw passie om samen met je collega’s te werken aan duurzaam rendement voor je klanten.

 

Heb jij affiniteit of ervaring met de melkveehouderij-, tuinbouw- of akkerbouwsector? Als bedrijfsadviseur Agro sta je pal naast de agrarische ondernemer. Je brengt de financiële en bedrijfskundige kansen en ondernemersrisico’s in kaart. Je adviseert de onderneming over werkbare oplossingen, te stellen prioriteiten en te ondernemen acties. Bedrijfsopvolging, een uitbreiding van een financiering of de juiste rechtsvorm bepalen? Elke ondernemer heeft andere vragen en behoeftes en jij spreekt de taal van de ondernemer. Samen met de ondernemer zet je de koers uit. Als bedrijfsadviseur Agro kan je je specialiseren op het gebied van bedrijfsvoering en strategie, financiering, vastgoed en onteigening en ruimtelijke ordening en milieu. Heeft de onderneming andere specialistische kennis nodig, bijvoorbeeld fiscaal of juridisch advies? Dan signaleer je dit tijdig en dan schakel je andere experts in. Want je vindt het leuk om samen met je collega’s te werken aan duurzaam rendement voor je klanten.

 

Onze bedrijfsadvies vacatures

  • Filter op standplaats

De nieuwste Flynth vacatures in jouw mailbox.

Meer informatie? Stel je vraag aan: