Audit

Audit

Kom werken bij Flynth in de Audit & Assurance praktijk?

Audit professional bij Flynth

Als Audit professional zorg je ervoor dat bedrijven, investeerders en toezichthouders kunnen rekenen op betrouwbare jaarrekeningen, kritische bedrijfsinformatie en processen. Onze audit professionals voeren kwalitatief hoogstaande controles uit en rapporteren hierover, zodat klanten heldere informatie kunnen leveren aan hun stakeholders.

Wij werken voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw- en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve- en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur. Flynth Audit timmert hard aan de weg: wij groeien stevig en bieden volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroei. De combinatie van werken en studeren, maar ook de steile leercurve geven jouw functie een extra dimensie.

De Audit professie is sterk in beweging. Daarom investeren wij in innovatie. Onze controleaanpak is sterk data-gedreven en integreert technologische innovaties zoals data-analyse en procesmining. Daarmee wordt de kwaliteit van onze controle verbeterd en maakt het jouw werk als Audit professional afwisselend en uitdagend. Een typische Flynth Audit professional is ondernemend, gericht op samenwerking en resultaat. Je hebt een positief kritische instelling en een rechte rug met focus op kwaliteit.

Gezonde balans en ruimte voor ontwikkeling

Ons team is ambitieus en dynamisch. Je krijgt de vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen en eigen initiatief en inbreng worden gewaardeerd. We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een laptop, iPhone, leaseauto en een mooie pensioenregeling. Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, op professioneel en op persoonlijk vlak.

Functies binnen audit

In de rol van assistent accountant audit staat jouw vakinhoudelijke- en persoonlijke ontwikkeling centraal. Bij Flynth Audit krijg je de ruimte om ervaring op te doen bij veel verschillende bedrijven, waar je samen met je team de controle uitvoert. Je bent constant in gesprek met je team en de klant. Je leert bedrijfsprocessen en systemen kennen, toetst de interne beheersing en voert de jaareinde controle uit. Je krijgt een coach toegewezen en samen met je jaargenoten volg je interne trainingen zoals soft skills workshops. Ook neem je deel aan innovatie- en kennisbijeenkomsten.

Heb jij de eerste stappen richting RA gezet en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Bij Flynth Audit krijg je de ruimte om te studeren en werken tegelijk.

Zit jij in de laatste fase van je RA studie of heb je deze recent afgerond? En ben jij klaar voor de volgende stap met leidinggevende verantwoordelijkheden?

Als controleleider bij Flynth stuur je het controleteam aan bij klanten. Je bent het aanspreekpunt voor je klanten en verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht.  Ook draag je zorg voor de planning, coördinatie en review van de controlewerkzaamheden. Als linking pin ben je onmisbaar binnen het controleteam. Je helpt en motiveert je assistenten met coaching, uitleg en vakkennis en bent tegelijkertijd het aanspreekpunt van de klant, de (ervaren) manager of de externe accountant.

Je werkt nauw samen met ervaren collega’s die jou verder helpen en coachen in jouw ontwikkeling. Heb je een sterke affiniteit met een bepaalde branche of sector? Dan bieden we je de mogelijkheid om je daarin verder te specialiseren.

Jij bent als (ervaren) manager audit het aanspreekpunt van de klant. Zo ben je verantwoordelijk voor de plannings- en afrondingsfase van de jaarrekeningcontrole en voer je werkzaamheden uit ter controle van de interne beheersingsmaatregelen. Ook het aansturen en uitvoeren van de interim-controles valt onder jouw verantwoordelijkheid. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je team. Vanaf het eerste contact met de opdrachtgever tot de evaluatie van de opdracht.

Als ervaren manager heb je een leidinggevende rol in projecten. Ook coach je de minder ervaren collega’s die bij jou aankloppen om te sparren over werkzaamheden, ideeën en voorstellen. Je beoordeelt hun werkzaamheden en zorgt ervoor dat zij zich vaktechnisch en persoonlijk verder kunnen ontwikkelen. De functie van ervaren manager biedt je praktijkervaring en vakinhoudelijke verdieping binnen de brede controlepraktijk van Flynth Audit.

Je bouwt een relevant netwerk op bij klanten en bent medeverantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachten. Natuurlijk maak je hierbij optimaal gebruik van ons brede netwerk. Met jouw publicaties en aanwezigheid in je commerciële netwerk vervul je ook een rol als vertegenwoordiger van Flynth.

Je bent als tekeningsbevoegd accountant eindverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van wettelijke controles waarbij je collega’s aanstuurt en begeleidt bij hun werkzaamheden. Voor je klanten ben je een benaderbaar en betrouwbaar aanspreekpunt. Je bent je bewust van het publieke belang van onze werkzaamheden. Behalve dat jouw inbreng van grote waarde is voor de kwaliteit van onze dienstverlening, ben je bezig met innovatie en lever je een bijdrage aan de groei van onze controlepraktijk. Je mobiliseert je netwerk en wordt één van de gezichten van Flynth. Ook kennisoverdracht aan je collega’s en het acquireren van nieuwe klanten behoort tot jouw pakket. Zo werk je aan kwaliteit, tevreden klanten en een leerzame werkomgeving, samen met de andere externe accountants en (ervaren) managers.

De nieuwste Flynth vacatures in jouw mailbox.