My Flynth

Salaris administrateur

Ben jij innovatief en loop je graag voorop?

Ben jij innovatief en loop je graag voorop?

Loop jij graag voorop en wil jij het verschil maken als salarisadministrateur bij Flynth? In deze functie krijg jij volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Tevens bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar een senior functie of adviseur arbeidszaken.

Wat verwachten we van jou?

Je verzorgt de salarisadministratie van diverse klanten en je bent de vraagbaak voor klanten en je collega’s op het gebied van salarisadministratie. Je hebt ervaring met het verwerken van de afdracht loonbelasting, sociale verzekering- en pensioenpremies en je hebt een signalerende rol met betrekking tot de verandering in de wetgeving, cao, waarbij je dit vertaalt naar de gevolgen voor je klanten en hierover pro actief communiceert.

Wat biedt Flynth jou?
Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. Je Je krijgt volop mogelijkheden om door te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Flevoland
  • Noord-Holland
Provincie: Flevoland
Plaats: Emmeloord
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen

Marleen Oude Weernink; Coördinator salarisadministratie

Marleen Oude Weernink; Coördinator salarisadministratie

Klanten verrassen met voordelen waarvan zij geen weet hebben, geeft mij een voldaan gevoel.

Meer informatie? Stel je vraag aan: