Arbeidszaken

Arbeidszaken

Samen met de klant werken aan alle aspecten rond het thema ‘Arbeid

Arbeidsspecialist bij Flynth

Beloning, verzuimbeleid, ontslagprocedures; ondernemers zijn veel tijd kwijt aan het regelen van hun personeelszaken. Als adviseur arbeidszaken ondersteun je je klant op alle fronten en kijk je vooruit. Jij ziet precies waar de knelpunten en uitdagingen zitten. Samen met je klant werk je aan alle aspecten die komen kijken bij het thema ‘Arbeid’.

Kleine tot middelgrote ondernemers hebben te maken met uiteenlopende personeelszaken. Ze willen niet alleen dat de administratie klopt en dat hun sociale verzekeringen op orde zijn. Vaak kunnen ze ook ondersteuning gebruiken op het gebied van P&O, payrolling of business coaching. Je helpt ondernemers met het neerzetten van de meest efficiënte wijze van loonverwerking, bij het zoeken naar mogelijkheden om de kosten te beperken en bekijkt de mogelijkheden van loonsubsidie.

Bij Flynth is alle kennis in huis. Samen met een team van ervaren (arbeids)specialisten draag je bij aan het ondernemerschap in jouw regio.

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden door bijvoorbeeld een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om thuis te werken. We gaan er hierbij van uit dat jij graag verantwoordelijkheid draagt. Je probeert altijd een win-win situatie te creëren, met tevreden klanten als belangrijkste uitgangspunt. Je krijgt bovendien alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij innovatief en loop je graag voorop? Lees verder

  • Filter op provincie
  • Filter op standplaats