My Flynth

Assistent Accountant AGRO

Een vliegende start maken met je carrière?

Een vliegende start maken met je carrière?

Heb jij affiniteit met de agrarische sector en wil jij een vliegende start maken met je carrière? Zoek je een werkplek waarin je jouw competenties verder kunt ontwikkelen? Flynth biedt je deze kans! Als Assistent Accountant Agro help je klanten bij de inrichting van de administratie en stel je financiële rapportages op.

Wat verwachten we van jou?

Je bent aanspreekpunt voor onze accountants en bedrijfsadviseurs, maar ook voor de ondernemer uit de regio. Je stelt (zelfstandig) jaarrekeningen samen en verzorgt belastingaangiftes en btw-aangiftes. Daarnaast heb je ook te maken met agro-specifieke advies vraagstukken. Het is daarom van belang dat jij op de hoogte bent van de trends en ontwikkelingen op agro-gebied. Dit doe je niet alleen, je wordt daarbij begeleid door een ervaren Accountant Agro. En wanneer je signaleert dat de klant specialistisch advies nodig heeft, schakel je tijdig je collega adviseurs in. Want een goede samenwerking tussen collega’s is cruciaal bij het behalen van duurzaam rendement bij je klanten.

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. Je krijgt volop mogelijkheden om door te ontwikkelen door middel trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures

  • Filter op provincie
  • Drente
  • Gelderland
  • Utrecht
Provincie: Drente
Plaats: Emmen
Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht
Provincie: Gelderland
Plaats: Geldermalsen

Jeroen Hesselink; Gevorderd assistent accountant Agro

Jeroen Hesselink; Gevorderd assistent accountant Agro

Het geeft me een kick om ondernemers te helpen om het beste uit hun bedrijf te halen.

Meer informatie? Stel je vraag aan: