t

Accountant Agro

Accountant Agro

Accountant met een agrarische hart?

Accountant met een agrarisch hart?

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je advies geeft aan agrarische ondernemers? Dan ben je als Accountant Agro bij Flynth op de juiste plek. Flynth heeft een groot marktaandeel in de agrarische sector, met name in de melkveehouderij-, tuinbouw, akkerbouw- en varkens en pluimveesector. Met jouw ervaring en kennis verras je ondernemers met inzichten en toepasbare adviezen. Uiteraard ben je feilloos in het samenstellen en controleren van de jaarrekening, maar je kijkt nog liever samen met de ondernemer vooruit. Op basis van actuele cijfers help je de ondernemer de optimale route uit te stippelen.

Of het nu gaat over bedrijfsopvolging, fiscaal gunstig investeren, financieringsvraagstukken of financiële planning; met jouw ervaring en kennis ben je een stevig klankbord voor ondernemers. Heeft de onderneming andere specialistische kennis nodig, bijvoorbeeld fiscaal of juridisch advies? Dan signaleer je dit tijdig en schakel je andere experts in. Jouw ondernemerschap en coachende vaardigheden maken jou tot die adviseur waar jouw (beginnende) collega’s graag mee samenwerken. Samen met je collega’s werk je zo aan duurzaam rendement voor je klanten.

Lars Eringfeld werkt bij Flynth en heeft de focus op het adviseren van agro-klanten. Handig, want hij werkt ook op de melkveehouderij met zijn vader en zijn oom. Op deze manier kan hij zich nóg beter inleven in de klant. Bovendien kan Lars zijn werk flexibel combineren met de melkveehouderij. Lars vertelt het in deze video.

Vacatures

Gerjan Krebbers; Accountant AGRO bij Flynth

Gerjan Krebbers; Accountant AGRO bij Flynth

Binnen Flynth krijg ik de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en ondernemers te helpen om het beste uit hun agrarische bedrijf te halen.