Accountancy

Accountancy

Sta jij pal naast de ondernemer en begeleid je hem in alle ondernemersfasen?

Accountant bij Flynth

Als accountant bij Flynth ben je adviseur, sparringpartner en vertrouwenspersoon in één.

Je bent adviseur.

Met jouw ervaring en kennis kun je ondernemers verrassen met inzichten en toepasbare adviezen voor de hele bedrijfsvoering. Je bent feilloos in het samenstellen en controleren van de jaarrekening, maar je kijkt ook graag samen vooruit. Op basis van actuele cijfers help je de ondernemer zijn optimale route uit te stippelen.

Je bent ook een deskundige sparringpartner.

Of het nu gaat over bedrijfsopvolging, fiscaal gunstig investeren, financieringsvraagstukken, juridische kwesties of financiële planning; met jouw expertise en kennis van de branche ben je een stevig klankbord voor ondernemers met vragen.

En je bent vertrouwenspersoon.

Omdat je als Flynth-professional een persoonlijke aanpak heel belangrijk vindt. Jouw klant is geen nummertje, maar een ondernemer met zijn eigen situatie en uitdagingen.

Gezonde balans en ruimte voor ontwikkeling.

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden door bijvoorbeeld een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om thuis te werken. We gaan er hierbij van uit dat jij graag verantwoordelijkheid draagt. Je probeert altijd een win-win situatie te creëren, met tevreden klanten als belangrijkste uitgangspunt. Je krijgt bovendien alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling.

Als Accountant mkb bij Flynth ga je graag het gesprek aan met ondernemers en staat kwaliteit en samenwerking voorop. Je weet je alle ins en outs over de jaarrekening, maar kijkt ook graag samen vooruit. Op basis van de jaarrekening en actuele cijfers help je de optimale route uit te stippelen, waarmee je ook kan adviseren in de bedrijfsvoering. Je kijkt vooruit. Signaleer je dat een onderneming specialistische kennis nodig heeft? Dan schakel je daar tijdig andere collega experts voor in. Samen met je collega’s werk je zo aan duurzaam rendement voor je klanten. Jouw ondernemerschap en coachende vaardigheden maken jou tot die accountant waar jouw (beginnende) collega’s graag mee samenwerken.

Als Assistent Accountant mkb bij Flynth krijg je de mogelijkheid om verder te leren en mee te groeien in een snel veranderende branche. Dat doe je in een innovatieve organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent ambitieus en leergierig en je helpt je klanten bij de inrichting van de administratie. Ook stel je financiële rapportages op en verzorg je de fiscale aangiftes voor de ondernemingen. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor de accountant, de bedrijfsadviseur en de ondernemer. Je kan rekenen op goede begeleiding door ervaren collega’s, want samenwerken staat bij Flynth hoog in het vaandel. Signaleer je dat een onderneming specialistische kennis nodig heeft? Dan schakel je daar tijdig andere collega experts voor in. Samen met je collega’s werk je zo aan duurzaam rendement voor je klanten.

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je advies geeft aan agrarische ondernemers? Dan ben je als Accountant Agro bij Flynth op de juiste plek. Flynth heeft een groot marktaandeel in de agrarische sector, met name in de melkveehouderij-, tuinbouw, akkerbouw- en varkens en pluimveesector. Met jouw ervaring en kennis verras je ondernemers met inzichten en toepasbare adviezen. Uiteraard ben je feilloos in het samenstellen en controleren van de jaarrekening, maar je kijkt nog liever samen met de ondernemer vooruit. Op basis van actuele cijfers help je de ondernemer de optimale route uit te stippelen.

Of het nu gaat over bedrijfsopvolging, fiscaal gunstig investeren, financieringsvraagstukken of financiële planning; met jouw ervaring en kennis ben je een stevig klankbord voor ondernemers. Heeft de onderneming andere specialistische kennis nodig, bijvoorbeeld fiscaal of juridisch advies? Dan signaleer je dit tijdig en schakel je andere experts in. Jouw ondernemerschap en coachende vaardigheden maken jou tot die adviseur waar jouw (beginnende) collega’s graag mee samenwerken. Samen met je collega’s werk je zo aan duurzaam rendement voor je klanten.

Als Assistent Accountant Agro help je klanten bij de inrichting van de administratie en stel je financiële rapportages op. Je kan je agrarische hart ophalen bij Flynth en een vliegende start maken op een werkplek waar je volop ruimte krijgt om je competenties verder te ontwikkelen. Je bent aanspreekpunt voor onze accountants en bedrijfsadviseurs, maar ook voor de ondernemer uit de regio. Je stelt jaarrekeningen samen en verzorgt belastingaangiftes en btw-aangiftes. Daarnaast heb je ook te maken met agro-specifieke advies vraagstukken. Het is van belang dat jij op de hoogte bent van de trends en ontwikkelingen op agro-gebied. Je wordt daarbij begeleid door een ervaren Accountant Agro. En wanneer je signaleert dat de klant specialistisch advies nodig heeft, schakel je tijdig je collega adviseurs in. Want een goede samenwerking tussen collega’s is cruciaal bij het behalen van duurzaam rendement bij je klanten.

Onze accountancy vacatures

  • Filter op standplaats

De nieuwste Flynth vacatures in jouw mailbox.