My Flynth

Professional

Jouw ervaring en expertise draagt dagelijks bij aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten van onze klanten.

Bij Flynth helpen we ondernemers om het beste uit zichzelf en uit hun bedrijf te halen. Dat zit in ons bloed. Dat doen we door onze krachten zoveel mogelijk te bundelen. Elke Flynth-professional heeft eigen kennis en kwaliteiten. Maar we hebben één ding gemeen: we hebben allemaal de Flynth Factor.

Of je bij ons nu werkt als (assistent)accountant, fiscalist of bedrijfskundig adviseur: jouw expertise draagt dagelijks bij aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten van onze klanten. Je kent de kwaliteiten van jouw collega’s en betrekt ze erbij wanneer dit nodig is om het beste advies aan ondernemers te kunnen geven.

Je vindt onze verschillende vakdisciplines hieronder. Klik op jouw vakgebied, lees meer over deze discipline bij Flynth en bekijk de openstaande vacatures.

De flynth factor

Resultaatgericht én invoelend. Persoonlijk en toch professioneel. Nuchter en grondig en ook creatief. Ambitieus én bescheiden. Flynth’ers hebben een bijzondere combinatie van persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden. Een totaalpakket van eigenschappen die perfect past bij onze dienstverlening. En waar we trots op zijn. We noemen dit totaalpakket: de Flynth Factor.