De Flynth Factor

De Flynth Factor

Wat is jouw Flynth Factor?

Beantwoord de vragen en ontdek waar jij in uitblinkt.

 

De Flynth Factor

Resultaatgericht én invoelend. Persoonlijk en toch professioneel. Nuchter en grondig en ook creatief. Ambitieus én bescheiden. Flynth’ers hebben een bijzondere combinatie van persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden. Een totaalpakket van eigenschappen die perfect past bij onze dienstverlening. En waar we trots op zijn. We noemen dit totaalpakket: de Flynth Factor.

Het beste uit onszelf halen

De Flynth Factor zorgt ervoor dat we het beste kunnen halen uit onze klanten en uit onszelf. Met vaardigheden om te analyseren, te anticiperen en te adviseren. Met bedrevenheid om ondernemers te verrassen met vergelijkende cijfers, nieuwe inzichten en toepasbare adviezen voor de hele bedrijfsvoering. Daarin gaan we voor het hoogst haalbare.

Persoonlijke aanpak

Maar de Flynth Factor zit ook in de manier waarop we in de wereld staan en hoe we omgaan met onze klanten en met elkaar. We zijn betrokken en zetten nét dat stapje extra. Met een persoonlijke aanpak bieden we vertrouwen en helpen we ondernemers te groeien. Vaak werken we niet alleen vóór onze klant, maar ook sámen met onze klant. We hebben daarvoor alle kennis in huis. We werken binnen Flynth samen en inspireren elkaar om zo het beste resultaat te behalen.

Wat is jouw Flynth Factor? Met deze vragen kom je er snel achter wat jij en Flynth voor elkaar kunnen betekenen. 

Al geïnspireerd? Bekijk hier onze vacatures.

Wat is jouw Flynth Factor?

Echte Flynthers zijn betrokken, ambitieus, nuchter en nauwkeurig. Maar ook collegiaal, professioneel, initiatiefrijk en bescheiden. Past dat allemaal in één persoon? Absoluut. Maar voor de ene functie heb je nét dat beetje meer van iets nodig dan voor de andere functie.

Wat is jouw Flynth Factor? Beantwoord de vragen en ontdek waar jij in uitblinkt.