...

‘Alles kan! In vier jaar heb ik al drie functies gehad’

Flynth-medewerkers halen het beste uit zichzelf. Zo kunnen ze zich optimaal inzetten om ook het beste uit ondernemers in hun regio te halen. Dat noemen we de Flynth Factor. Hoe is dat in de praktijk? We vragen het onze eigen medewerkers zelf. Deze keer: de Flynth Factor van senior assistent accountant audit Anne van der Meulen.

 

Anne van der Meulen (23) woont in Groningen en werkt alweer vier jaar bij Flynth in regio Noord. Naast zijn baan als junior controleleider studeert hij aan Nyenrode Business Universiteit.

 

  1. Je begon al jong bij Flynth. Hoe bevalt dat?

Ik volg een master bij Nyenrode en werk daarnaast vier dagen per week bij Flynth. Toen ik net aan de slag ging, was ik snel geneigd om zaken vanuit de theorie te benaderen, maar dat werkt niet altijd even goed. De klant moet je wel blijven volgen. Het is daarom heel nuttig om tijdens mijn studie al werkervaring op te doen. Voor gedreven, jonge mensen zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Inmiddels zit ik alweer in mijn derde functie!

 

  1. Wat is gaaf aan de accountancy?

Veel mensen weten niet dat accountancy echt mensenwerk is. Natuurlijk baseren wij ons altijd op cijfers. Maar persoonlijk contact met de ondernemer is nog belangrijker. Elke ondernemer is anders. Wij hebben klanten die elk jaar een beter resultaat neerzetten. Maar ik sta ook klanten bij met wie het even iets minder gaat. Elke keer is het weer de kunst om je te verplaatsen in diegene die tegenover je zit, dat verveelt nooit!

 

  1. Flynth innovatief, hoezo?

Flynth geeft haar medewerkers de ruimte te innoveren.  Dit geldt dus ook voor mij als individu. Iedereen staat aan het roer van zijn eigen ontwikkeling. Waar ik trots op ben, is dat ik vorig jaar samen met mijn collega de ruimte en tijd heb gekregen om een nieuw template te ontwikkelen voor interim controles. Dat template gebruikt Flynth Audit nu dagelijks!

 

  1. Hoe is het contact met collega’s?

Oud en jong, ervaren en onervaren werken bij Flynth allemaal naast elkaar. Mijn vaardigheden worden goed gecoacht door meer ervaren collega’s. Hierdoor word ik dagelijks uitgedaagd en kan ik goed met ze sparren. Het is prettig dat een teamgenoot op tijd een signaal afgeeft wanneer ik even terug moet naar de groten lijnen. Gelukkig krijg ik ook veel vrijheid. Learning on the job werkt toch het allerbeste! Daarnaast is het contact ook persoonlijk. Ik bewonder mijn collega ‘Jan’ die bij mijn eerste dip een zak kleurrijke M&M’s uit zijn tas

Flynth adviseurs en accountants B.V. is een organisatie die accountants- en adviesdiensten verleent. Flynth adviseurs en accountants B.V. is lid van BKR International.

Bankrekeningnummer 38.16.66.611 (IBAN NL39RABO0381666611 - BIC: RABONL2U).

Handelsregister 09063022, BTW-nr. NL008124644b01.

Dienstverlening vindt plaats onder algemene voorwaarden, op aanvraag verkrijgbaar en gedeponeerd bij de KvK in Arnhem. 

Bel 31 (0)88 236 77 77