Flynth als werkgever

Flynth als werkgever

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief

Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Bij Flynth werken bevlogen professionals en maak je deel uit van multidisciplinaire teams, waar je echt wordt gezien en gehoord. We zijn geen concurrenten van elkaar, maar collega’s. Samen zijn we oprecht gedreven om duurzaam rendement te creëren voor onze klanten.

Werk en privé in balans

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid om een gedeelte van je werktijd thuis te werken en je werktijden flexibel in te vullen. We gaan er hierbij van uit dat jij graag verantwoordelijkheid neemt. In alle gevallen probeer je een win-win situatie te creëren, met tevreden klanten als belangrijkste uitgangspunt.

Goede arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij Flynth zijn dik in orde. Je ontvangt naast een marktconform salaris en vakantiegeld, 30 tot 32 vakantiedagen, een laptop en een IPhone. Voor externe functies kent Flynth een goede mobiliteitsregeling.

Ontwikkelmogelijkheden

We bieden volop ontwikkel- en doorgroeikansen door jou te faciliteren met trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij.

Start@Flynth

Start@Flynth is het programma waarmee we nieuwe collega’s een warm welkom heten en hen gedurende elf maanden wegwijs maken binnen Flynth. Tijdens Start@Flynth wordt niet alleen kennisgemaakt met onze organisatie, maar ook met het eigen vakgebied en met elkaar. De insteek van het programma is niet alleen praktisch, maar ook sociaal.

Professional

Heb je al de nodige ervaring en ben je toe een volgende stap?

Hoe is het om te werken bij Flynth?

Theme picker