My Flynth

Flynth als werkgever

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief.

Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Elke Flynth-vestiging heeft een eigen sfeer. Toch is onze werkhouding overal hetzelfde. Bij Flynth werken bevlogen professionals die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. We zijn oprecht gedreven om duurzaam rendement te creëren voor onze klanten.

Ontwikkelmogelijkheden
Met dezelfde drive zet Flynth zich in voor jouw ontwikkeling: we bieden volop ontwikkel- en doorgroeikansen door jou te faciliteren met trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij. 

Persoonlijke begeleiding
Ben je starter of al een ervaren professional, wanneer je in dienst komt bij Flynth kun je rekenen op goede begeleiding. Als junior wordt je begeleid door een ervaren collega en wanneer je al de nodige ervaring hebt Flynth krijg je een sparringpartner toegewezen die je helpt tijdens de inwerkperiode.

Goede arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden bij Flynth zijn dik in orde. Je ontvangt naast een marktconform salaris en vakantiegeld, 30 tot 32 vakantiedagen, een laptop en een IPhone. Voor externe functies kent Flynth een goede mobiliteitsregeling.

Oog voor een goede werk-privé balans
Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden door bijvoorbeeld de mogelijkheid om een gedeelte van je werktijd thuis te werken en je werktijden flexibel in te vullen. Uitgangspunt daarbij is eigen verantwoordelijkheid waarbij je altijd een win-win situatie creëert met tevreden klanten als resultaat.