My Flynth

Auditor bij Flynth

Met je  collega’s van Flynth Audit verzorg je wettelijke, statutaire en vrijwillige controles, die (mede) gericht zijn op het publiek belang. Je maakt de jaarrekeningen op voor de klanten in jouw regio. Dat kan bijvoorbeeld in de agrarische sector zijn, onderwijs, MKB en de bouw.
Je gaat ook vaak bij klanten op bezoek. Die persoonlijke benadering is belangrijk; zo begrijp je je klant beter lever je het beste en advies.

 

 

Als registeraccountant, controleleider of assistent werk je in een team aan het afgeven van controleverklaringen. Een vlekkeloze bedrijfsvoering voor de klant staat voorop. Onze professionals kenmerken zich door een kritische instelling en een rechte rug. Hiermee geven we een duidelijke invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid .

Binnen de dienstverlening van Flynth Audit is speciale aandacht voor organisaties in de publieke sector. Flynth Audit heeft veel expertise in het controleren van onderwijsinstellingen.  En ook bij woningbouwcorporaties, stichtingen, verenigingen en zorginstellingen. Voor deze instellingen verzorgen we de jaarrekeningen, stellen we bekostingsgegevens samen, begeleiden aanvragen voor rijksvergoedingen en/of subsidietoekenningen en verzorgen we de project- en overige subsidieafrekeningen.

Benieuwd naar de ervaringsverhalen van auditors bij Flynth?
•    Lees hier hoe junior controleleider Anne van der Meulen zich ontwikkelt bij Flynth.
•    Ferdi van Voskuilen blogt over zijn trots op Flynth.
•    Lees hier hoe Noraly Tillemans werken bij Flynth promoot op LinkedIn.

Wat moet je kunnen?
We vragen van jou de Flynth Factor. Ambitie, focus, kwaliteit en een persoonlijke aanpak.

•    Lees hier meer over de Flynth Factor.
•    Bekijk onze vacatures. Daar lees je meer informatie over werkzaamheden en competenties Flynth auditors en wat Flynth voor jou kan betekenen.
•    Stuur gerust een open sollicitatie.
•    Meer informatie? Stel je vraag aan Madelon: madelon.busse@flynth.nl
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws