Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Meewerkstage Inboekteam

Afdeling: Student
Plaats: Urk

Omschrijving

Volg jij de mbo opleiding Junior Assistent Accountant of een hbo opleiding in de richting van Accountancy en ben je op zoek naar een gave meewerkstage? Dan is Flynth op zoek naar jou!


Wat ga jij doen?

Als stagiair(e) binnen Flynth maak je deel uit van het accountancy team. Samen met je collega’s vorm je een hecht team dat toegevoegde waarde levert aan onze klanten. De focus ligt op de verwerking van de financiële administratie en de daaruit voortvloeide adviespunten.

Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

 • de financiële administraties verwerken;
 • fiscale btw aangiften opstellen;
 • ondersteunen bij het opstellen van tussentijdse cijfers;
 • leren hoe je fiscale aangiften IB+ opstelt;
 • leren hoe je een jaarrekening samenstelt;


Waarom Flynth?

Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven. Wat Flynth bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

Een meewerkstage bij Flynth adviseurs en accountants betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Verder kun je onder meer rekenen op: 

 • een leerzame en veelzijdige stage; 
 • een jong en gedreven team waar we elkaar verder helpen; 
 • een breed scala aan werkzaamheden; 
 • goede begeleiding, je wordt vanaf het begin van je stage gekoppeld aan een ervaren collega; 
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je stage bij Flynth; 
 • volop doorgroeimogelijkheden voor na je stage, zoals bijvoorbeeld een afstudeerstage, bijbaan of startersfunctie;
 • een leuke stagevergoeding;
 • een laptop en telefoon. 

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil. 


Wie zoeken wij?

Volg jij de mbo opleiding Junior Assistent Accountant of een hbo opleiding in de richting van Accountancy? Heb je interesse in een meewerkstage per februari 2023? Ben je communicatief vaardig (je hebt namelijk actief contact met onze klanten), leergierig en durf je kritische vragen te stellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Campus Recruiter Femke de Groot. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06-50056425 Neemt Femk niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-FD1

Text/HTML

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.