Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Stagiair Business Support

Afdeling: Student
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie of standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving

Volg jij een opleiding in de richting van business/management support of secretaresse en ben je op zoek naar een gave meewerkstage? Dan is Flynth op zoek naar jou! Wij zijn voor meerdere locaties op zoek naar een stagiair Business Support. 

Wat worden je werkzaamheden?

 • Telefoon- en baliewerkzaamheden, zoals het verwelkomen van collega’s en klanten;
 • Facilitaire werkzaamheden:
 • Administratieve ondersteuning bieden aan je collega’s van het secretariaat;
 • Het afhandelen van in- en uitgaande post;
 • Het beantwoorden van binnenkomende mailtjes.


Waarom Flynth?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om je je te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden weliswaar van een gezonde ambitie, maar vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven. Tijdens je stage kan je intensieve begeleiding verwachten. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.


Wat bieden wij jou?

Stage lopen bij Flynth adviseurs en accountants betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een leerzame en veelzijdige stage; 
 • een jong en gedreven team waar we elkaar verder helpen; 
 • een breed scala aan werkzaamheden; 
 • goede begeleiding, je wordt vanaf het begin van je stage gekoppeld aan een ervaren collega; 
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je stage bij Flynth; 
 • volop doorgroeimogelijkheden voor na je stage, zoals bijvoorbeeld een afstudeerstage of bijbaan;
 • een leuke stagevergoeding.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Volg jij een mbo-opleiding in de richting secretaresse/management support MBO 4 of secretarieel/receptioniste MBO 3. Heb jij interesse in een meewerkstage per februari 2023? Ben je communicatief vaardig (je hebt namelijk actief contact met onze klanten), leergierig en durf je kritische vragen te stellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Campus Recruiter Femke de Groot. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 50 05 64 25. Neemt Femke niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.