Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Stagiair Juridisch Advies

Afdeling: Student
Provincie: Gelderland
Plaats: Urk

Omschrijving

Zit jij momenteel in de eindfase van je masteropleiding in de richting van ondernemersrecht of privaatrecht en ben je op zoek naar een gave afstudeerstage? Dan is Flynth op zoek naar jou!


Wat ga jij doen?

Als stagiaire ga je onder begeleiding van een ervaren juridisch adviseur aan de slag met diverse opdrachten voor de klanten van Flynth. Deze opdrachten variëren in het opstellen van overeenkomsten, het begeleiden bij conflicten, het geven van adviezen over bedrijfsstructuren, het aangaan van samenwerkingen tot het optimaliseren van de juridische huishouding van een onderneming. Je neemt deel aan de wekelijkse overleggen van Juridisch Advies, waaronder het jurisprudentieoverleg. Je verdiept je in de jurisprudentie en nieuwe wetgeving die van belang kunnen zijn voor de klanten van Flynth. Kortom je krijgt te maken met alle facetten van het contracten- en ondernemingsrecht.


Als stagiaire bij Flynth draai je mee in het team van Juridisch Advies en maak je gebruik van elkaars kennis en ervaring om ondernemers te ondersteunen en hen te wijzen op kansen en uitdagingen om hun bedrijf beter en toekomstbestendig te maken. Je werkt daarnaast ook samen met onze accountants, fiscalisten en bedrijfsadviseurs.


Waarom Flynth?

Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven. Wat Flynth bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf.


Vereisten

Wat bieden wij jou?

Stage lopen bij Flynth adviseurs en accountants betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je onder meer rekenen op:

  • een leerzame en veelzijdige stage; 
  • een jong en gedreven team waar we elkaar verder helpen; 
  • een breed scala aan werkzaamheden; 
  • goede begeleiding, je wordt vanaf het begin van je stage gekoppeld aan een ervaren collega; 
  • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je stage bij Flynth; 
  • volop doorgroeimogelijkheden voor na je stage, zoals bijvoorbeeld een werkstudentschap, bijbaan of startersfunctie;
  • een leuke stagevergoeding; 
  • een laptop en telefoon. 

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Wie zoeken wij?

Zit jij momenteel in de eindfase van je masteropleiding in de richting van ondernemersrecht of privaatrecht? Heb jij interesse in een (afstudeer)stage per februari 2023. Ben je communicatief vaardig (je hebt namelijk actief contact met onze klanten), leergierig en durf je kritische vragen te stellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Campus Recruiter Ticho Vos. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 29 67 87 42. Neemt Ticho niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-IB1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.