Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Junior Salarisadministrateur

Afdeling: HR Services
Plaats: Venlo

Omschrijving

Heb jij al enige ervaring met de salarisadministratie en wil jij je verder ontwikkelen tot salarisadministrateur?


Wat ga je doen?

Als junior salarisadministrateur zal je vanaf onze locatie Venlo de kans krijgen om je te ontwikkelen tot zelfstandig salarisadministrateur met een eigen klantenportefeuille. Je wordt wegwijs gemaakt door onze ervaren collega’s en begeleidt in je ontwikkeling door je eigen performance coach. Kortom, als junior salarisadministrateur zal je:

 • Opgeleid worden tot zelfstandig salarisadministrateur, waarbij je de vraagbaak voor zowel collega's als klanten binnen het brede spectrum van de personeels- en salarisadministratie bent;
 • speel je in op de digitale mogelijkheden en ontwikkelingen om onze klanten verder te helpen;
 • kansen signaleren om onze klanten te voorzien van het beste advies.

Onze klanten zijn veelal ondernemers in het mkb. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Ga je aan de slag bij ons team van salarisadministrateurs, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Als salarisadministrateur ben je onderdeel van het team HR services, met niet alleen salarisadministrateurs maar ook HR adviseurs. Jouw vaste standplaats wordt Venlo, waar je samenwerkt met ongeveer 25 andere collega's die ieder zijn of haar eigen discipline heeft. 

Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 1.600 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. De kwaliteit van onze dienstverlening en de opleiding van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 24-32 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • 30 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat zoeken we?

Voor deze functie beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, vind je het leuk om zelfstandig te werken en heb je een hands-on mentaliteit. Verder ben je voor deze baan:

 • in het bezit van een afgeronde opleiding mbo niveau 4;
 • bij voorkeur in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) of ben je bereid om met deze opleiding te starten.

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68. Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven. 

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.