Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

HR Consultant

Afdeling: HR Services
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Maasdijk

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als HR consultant ben je vanaf onze locatie in Maasdijk verantwoordelijk voor het geven van advies op het gebied van HR aan onze mkb klanten. Dit loopt uiteen van het opstellen van arbeidsovereenkomsten tot opleidings- en ontwikkeltrajecten, het adviseren bij (langdurig) verzuim en het begeleiden van ontslagtrajecten. Naast de HR werkzaamheden voor klanten ben je in staat om kennis te delen en zorg je voor het op- en uitbouwen van onze klantrelaties. Hiervoor onderhoud je proactief contact met onze klanten en weet je mogelijkheden te signaleren om onze dienstverlening uit te breiden door bijvoorbeeld met regelmaat een klantbijeenkomst te organiseren. Kortom als HR consultant ga je:

 • advies geven op het gebied van HR-richting onze mkb klanten;
 • opleidings- en ontwikkeltrajecten opstellen;
 • adviseren bij (langdurig verzuim) en ontslagtrajecten;
 • proactief contact onderhouden met klanten;
 • commerciële kansen signaleren om onze dienstverlening uit te breiden.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Bij Flynth adviseurs en accountants, kom je te werken vanaf de locatie in Maasdijk. Een hagelnieuw, duurzaam verzamelgebouw waar we met zo'n 80 collega's op één etage werken. Vanuit deze locatie ga jij regelmatig op pad naar klanten. Onze klanten zijn veelal ondernemers in het mkb en in de agrosector. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. We werken deels vanuit huis en deels op kantoor. Ga je aan de slag bij ons team van HR consultants, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. Doordat je veel klanten gaat bezoeken ben je ook veel onderweg. Ga je aan de slag in ons team, dan kom je te werken met enthousiaste collega’s die met elkaar de beste diensten leveren voor onze klanten.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een HR consultant die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • een afgeronde (post) hbo of wo opleiding in de richting van HRM of vergelijkbaar;
 • minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Je bent een effectieve gespreks- en sparringpartner die onze klanten zelfstandig inhoudelijk kan adviseren op het gebied van HR vraagstukken. Je hebt veel contact hebt met diverse klanten en daardoor ben je veel op pad , jij vindt het dus niet erg om te moeten reizen. Je bent in staat zelfstandig HR projecten uit te voeren op zowel tactisch als strategisch niveau. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, commerciële slagkracht en analytisch vermogen, je werkt immers met onze klanten.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Corporate Recruiter Yvette van Deijnen. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 21 67 96 46 of mail naar yvette.vandeijnen@flynth.nl. Neemt Yvette niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-YV1


Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.