Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Afstudeerstage Assistent Accountant audit

Afdeling: Student
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie of standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving

Wil jij stagelopen bij Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf? Kies dan voor een afstudeerstage bij Flynth Audit!


Wat ga jij doen?

Uiteraard ga je je bezig houden met je onderzoek, maar waar begin je? Geen zorgen! Ons Audit-team staat voor je klaar om je op weg te helpen. Ook tijdens je afstudeerperiode zijn zij er voor vragen, ondersteuning en de begeleiding die jij nodig hebt!

Naast je onderzoek, krijg je ook de mogelijkheden om mee te lopen met collega’s. Hierbij kan je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Meewerken aan eenvoudige controleopdrachten;
  • Assisteren bij het uitvoeren van complexere controleopdrachten.


Waarom Flynth?

Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan, om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven. Wat Flynth bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. 


Wat bieden wij jou?

Stage lopen bij Flynth adviseurs en accountants betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je onder meer rekenen op:

  • een leerzame en veelzijdige stage; 
  • een jong en gedreven team waar we elkaar verder helpen; 
  • een breed scala aan werkzaamheden; 
  • goede begeleiding, je wordt vanaf het begin van je stage gekoppeld aan een ervaren collega; 
  • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je stage bij Flynth; 
  • volop doorgroeimogelijkheden voor na je stage, zoals bijvoorbeeld een startersfunctie;
  • een leuke stagevergoeding; 
  • een laptop en telefoon. 

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.


Vereisten

Wie zoeken wij?

Volg jij een HBO / WO opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie en heb je interesse in de controlepraktijk? En heb jij interesse in een afstudeerstage per februari 2023? Ben je communicatief vaardig (je hebt namelijk actief contact met onze klanten), leergierig en durft je kritische vragen te stellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Ilse Bevelander. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 12 97 29 84. Neemt Ilse niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-IB1
Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.