Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Recruitment Marketeer

Afdeling: Staf afdelingen
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur voor het midden- en kleinbedrijf. Met een grote diversiteit aan klanten en een netwerk van locaties is Flynth landelijk aanwezig. Daarom zijn we altijd op zoek naar talent. En dat is nog niet zo eenvoudig in deze overspannen arbeidsmarkt. Want elke organisatie is op zoek naar financial professionals. Wil jij bijdragen aan de groei en het succes van Flynth? Wij zijn op zoek naar een Recruitment Marketeer die ervoor zorgt dat talent voor Flynth kiest.

Wat ga je doen?

Als Recruitment Marketeer zorg jij ervoor dat Flynth bekend is onder accountants en adviseurs en dat zij een goed beeld van onze organisatie hebben. Jij bouwt een employer brand, ontwikkelt doelgroepproposities en zorgt voor een grotere zichtbaarheid van onze vacatures met jobmarketingcampagnes die staan als een huis. En alsof dat nog niet genoeg is; jij ondersteunt het recruitmentteam met marketing en communicatiemateriaal; staan we op een event dan zorg jij voor de juiste middelen en schrijf je inspirerende teksten.

Geen zorgen! Dit hoef je niet helemaal alleen te doen. Als Recruitment Marketeer werk jij samen met het recruitmentteam, HR-collega’s, collega’s van marketing en communicatie en bureaus.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Bij Flynth kan jouw werkplek elke dag anders zijn; we werken veelal vanuit huis of kantoor. Het recruitmentteam werkt vanuit Arnhem maar het kan voorkomen dat je soms op een ander kantoor werkt. Flynth is landelijk aanwezig, dus er is altijd een kantoor bij jou in de buurt.

We willen de beste zijn in wat we doen en kijken verder dan de standaard dienstverlening. In de praktijk betekent dat; kennis delen, samenwerken, groeien en ontwikkelen. Bij Flynth is geen dag hetzelfde of saai.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden en bieden je een goede werk-privébalans. Verder kun je rekenen op:

 • Best belangrijk; een marktconform salaris én 30 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek).
 • Een contract voor bepaalde tijd. Zijn we allebei enthousiast? Dan krijg jij na één jaar een vaste aanstelling.
 • Een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • Een tof welkomstprogramma (Start@Flynth). We starten met een 2-daagse waarin jij kennis maakt met jouw maandgroep. Eén heel jaar heb jij events met deze groep. Een gezellige, leerzame én zachte landing bij Flynth.
 • Heel veel mogelijkheden om opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen. Jij hebt de regie maar we helpen je graag een handje om er samen echt iets van te maken.
 • En een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

En naast alle primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we jou een fijne club no-nonsense collega’s die voor elkaar én onze klanten klaar staan.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma op het gebied van marketing of communicatie op zak.
 • Je hebt ervaring met het bouwen van employer brands en bent in staat om strategie te vertalen naar uitvoering.
 • Je weet hoe je talent overtuigt om voor een werkgever te kiezen en hebt hier aantoonbare ervaring mee.
 • Je bent creatief én kan goed plannen en organiseren. Jij bedenkt niet alledaagse oplossingen en raakt niet snel in paniek.
 • Je houdt van afwisseling. Het ene moment schrijf jij teksten, het andere moment stuur je een bureau aan of stel je een campagneplan op. Geen dag is hetzelfde en geen opdracht is saai.
 • Je verliest het resultaat nooit uit het oog, zoekt graag de samenwerking op en hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met onze manager recruitment Ingrid van Gelder. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 5005 6547. Neemt Ingrid niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.