Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Senior Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Plaats: Ridderkerk

Omschrijving

Flynth is Nederlands grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfases. Als senior belastingadviseur bij Flynth geef je advies aan ondernemers gericht op de toekomst. Je bent voor onze klant adviseur, deskundige en sparringpartner.


Wat ga je doen als senior belastingadviseur bij Flynth?
Als senior belastingadviseur bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Samen met je collega’s vorm je een hecht team dat toegevoegde waarde levert aan onze cliënten. Je houdt je daarbij bezig met uitdagende fiscale adviesvraagstukken, bezwaarschriften en beroepsprocedures. Je spreekt onze cliënten persoonlijk, adviseert hen zelfstandig en werkt mee aan de groei van onze klantenportefeuille. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor collega-belastingadviseurs en help je ze in hun ontwikkeling. Ook werk je nauw samen met accountants en andere adviseurs. Kortom, als senior belastingadviseur ga je:

 • klanten adviseren over complexe fiscale vraagstukken;
 • samenwerken met collega-fiscalisten om groei te realiseren.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Je komt te werken op locatie Ridderkerk, waar je ongeveer 25 andere collega's met ieder zijn of haar eigen kennis en ervaring tegenkomt. Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 1.600 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een belastingadviseur die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie op universitair niveau en sta je ingeschreven in het register van de beroepsorganisatie;
 • minimaal 10 jaar werkervaring als (senior) belastingadviseur.

Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. Je standplaats is Ridderkerk, maar zult ook werkzaam zijn voor onze klanten die aangesloten zijn bij de locaties Breda, Rotterdam en Zoetermeer.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Marijke Kloet-Sonneveld. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 82 53 87 12. Neemt Marijke niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.

#LI-MK1


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.