Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Expert Milieu

Afdeling: Rombou
Plaats: Zwolle

OmschrijvingRombou biedt een brede dienstverlening aan ondernemers op het gebied van: ruimtelijke ordening, milieu- en juridisch advies, ontwerp, architectuur en bouwbegeleiding. Rombou is sinds 2017 een 100 % dochter van Flynth Adviseurs en Accountants. Flynth is marktleider in de financiële dienstverlening in het MKB en de agrarische sector. Via hun netwerk hebben wij sterke groei-ambities. 


Rombou is dé expert op het gebied van locatieontwikkeling van agrarische bedrijven en het midden en klein bedrijf.

Als Expert Omgeving adviseer je, samen met collega’s, ondernemers bij de ontwikkeling van hun locatie. Het gaat hierin voornamelijk om advisering en aanvragen van vergunningen op het gebied van Milieu en Wet natuurbescherming. Aanvullende kennis van Ruimtelijke Ordening is een pre. In deze functie is het belangrijk om met de ondernemer mee te denken in toekomstige ontwikkelingen en wetgeving en daarop te anticiperen.


Als expert milieu draag je zorg voor:

 • Het adviseren en begeleiden van ondernemers op het gebied van milieu en Wet natuurbescherming.
 • De uitwerking van aanvragen omgevingsvergunningen (milieu), vergunningen Wet natuurbeheer, meldingen AIM, m.e.r.-beoordelingen en milieueffectrapportages.
 • Samenwerking in een projectteam met onder andere bouwadviseurs, adviseurs RO en projectleiders binnen een project van ontwerp tot in gebruik name.


Wij bieden je:

 • Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng;
 • Grote diversiteit in projecten en opdrachtgevers;
 • Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf;
 • Flexibiliteit in werkplek en -tijden.
 • Bij Rombou wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een expert milieu die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die kan mee bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. 

 • Je functioneert minimaal op HBO niveau en beschikt over 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent een inhoudelijke sterke sparringpartner op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening.
 • Je bent flexibel, legt makkelijk contacten en hebt affiniteit met ondernemers in het buitengebied.
 • Je schriftelijke vaardigheden en analytisch vermogen zijn uitstekend te noemen.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Rombou als werkgever op http://www.rombou.nl/over-ons. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Sam Hoogland. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 50 05 65 33. Neemt Sam niet op? Bel dan naar 088-2367643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Rombou. Het beste advies dat wij je kunnen geven.

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.