Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Senior Data Scientist

Afdeling: Data proposition & Integrated Reporting
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Als Senior Data Scientist leid je impactvolle Data Science projecten bij bestaande en nieuwe Flynth klanten, die je coördineert en zorgt voor de projectenaanpak, taakverdelingen en opleveringen. Je creëert de juiste mindset bij je opdrachtgevers en collega Data Scientists en je krijgt hierdoor iedereen mee in veranderingen die nodig zijn voor onze digitale transitie. 


Hiernaast coach je Juniors op inhoudelijk vlak, speel je een prominente rol in de opbouw van een betere data architectuur, bewerkstellig je technische koppelingen met portals en BI output en houd je je bezig met vakinhoudelijke ontwikkelingen waarmee je het team enthousiasmeert. In beginsel zal het gaan om de aansturing van een team van +/- 5 personen. 


Bij Flynth zijn we ervan overtuigd dat we klanten beter van dienst kunnen zijn door gebruik te maken van data gerichte oplossingen; voorspellende modellen, decision trees, recommender systemen en voorspellende modellen. Dit willen we echter op een hoger niveau brengen, zowel intern als extern.


Onze projecten hebben verschillende aandachtsgebieden:

 • recommender systemen rondom advieswerkzaamheden;
 • voorspellende modellen rondom investeringsbeslissingen;
 • pricing models;
 • data deductie en versterking;
 • machine learning modellen en artificial intelligence.

Inhoudelijk gaat het dus om data science oplossingen, het verbeteren van de data architectuur, het bewerkstelligen van goede data koppelingen. Daarnaast is het belangrijk dat je in staat bent junioren aan te sturen, inhoudelijk te begeleiden en Flynth in de breedte enthousiast te maken en uit te dragen.


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in MKB accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieuze organisatie met een laagdrempelige cultuur, waar jouw bijdrage er toe doet, betrokkenheid nooit uit het oog verloren wordt en je zelfstandig kunt werken.

Vereisten

Wat bied jij ons:

 • Afgeronde wo (of hbo +) opleiding in data science, artificial intelligence of vergelijkbare opleiding.
 • 5-10 jaar werkervaring.
 • Ruime ervaring met SAP / SQL /Azure/Python/T-SQL/ SSIS.
 • Ervaring in het aansturen van (kleinere) teams.
 • Heldere communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
 • Ervaring met werken in het bedrijfsleven is een pré.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan ​​op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl . Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Sam Hoogland. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 500 56 533. Neemt Sam niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.