Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Accountant

Afdeling: Accountancy
Plaats: Almere

Omschrijving

Draag jij binnenkort in onze internationale samenstelpraktijk bij aan het wegwijs maken van internationale ondernemers met de regelgeving in Nederland, maar werk je daarnaast ook graag voor onze Nederlandse klanten? Neem dan snel contact op om onderdeel uit te maken van ons team en van Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf.


Wat ga je doen?

Als Accountant ga je graag het gesprek aan met ondernemers. Je weet alle ins en outs over de jaarrekening, maar kijkt ook graag samen vooruit. Op basis van de jaarrekening en actuele cijfers help je de optimale route uit te stippelen. Kortom, als Accountant ben je:

 • In staat kansen te signaleren om de ondernemer te voorzien in gevraagd en ongevraagd advies.
 • Verantwoordelijk voor het evalueren en bespreken van de jaarrekening met de klant.
 • Betrokken bij de begeleiding en stimuleer je het team van Assistent Accountants in hun ontwikkeling.
 • Verantwoordelijk voor het assisteren van je klanten bij de geautomatiseerde aspecten van hun financiële administratie.

Daarnaast zorg jij ervoor dat onze internationale ondernemers (dochterbedrijven in Nederland van buitenlandse bedrijven) hun weg weten te vinden in de regelgeving in Nederland en begeleid hen hierbij met ondersteuning van je collega’s.

Bij Flynth werken wij voor ondernemers in diverse sectoren en krijg je veel verantwoordelijkheid om je eigen ideeën in te brengen.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Je komt te werken met ongeveer 15 andere gemotiveerde en gezellige collega’s op locatie Almere. Locatie Almere werkt nauw samen met andere Flynth-locaties en je kan daardoor gebruik maken van elkaars expertise en de samenwerking aangaan om je klanten te voorzien van het beste advies.

Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats en je kunt indien gewenst flexibel werken op andere locaties.

Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling.
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Je eigen performance coach.
 • Een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.


Wie zoeken we?

Voor deze functie ben je niet alleen cijfermatig sterk maar ben je ook communicatief sterk. Je werkt immers met cijfers én klanten. Verder ben je voor deze baan:

 • In het bezit van je post-hbo AA en sta je ingeschreven in het register bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).
 • En heb je een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op
www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Marjolein van der Weide-Ouwens. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 25 65 74 48. Neemt Marjolein niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.