Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

(Junior) Data Analist

Afdeling: Audit
Plaats: Utrecht

Omschrijving

Flynth audit groeit stevig door en wij zijn continu op zoek naar nieuw talent. Wil jij meedenken met en bouwen aan de vergaande automatisering van de audit werkzaamheden? Wij zijn op zoek naar een (junior) data analist.


Wat ga je doen?

Als (junior) data analist draag je bij aan de verdere automatisering van zowel interne als externe processen zodat wij de klantdata zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen verwerken en analyseren voor onze controleteams en klanten. De eerste processen draaien inmiddels en met jouw komst kunnen wij alles verder versnellen en uitbouwen.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Flynth audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken datagedreven en gebruiken technologische innovaties, zoals Machine Learning en datawarehousing.


Wat bieden wij jou?
Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden en bieden je een goede werk-privébalans. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een dynamische, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een (junior) data analist met een afgeronde HBO of WO opleiding, die:

 • bij voorkeur enige werkervaring heeft op het gebied van data analyse/robotisering, maar dit is geen must;
 • bij voorkeur kennis heeft van ETL-tooling;
 • kennis van SQL, Python, R en Azure is een pluspunt;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar is.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter Wendy Wilbers. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 133 84 542 . Neemt Wendy niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.